Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Välkomna till BW Plus Hotel Noble House - hotell i Malmö city

Du hittar oss på toppenläge mitt i stan, nära kultur, sprudlande folkliv, shopping och restauranger.

Här finns kreativa möteslokaler och allt från mysiga standardrum till extra bekväma De Luxerum under takåsarna. På entréplan möts du av bar, restaurang, lounge och en färgsprakande ateljé med finurliga små inredningsdetaljer och stora community tables.

Välkomna förbi för att lobbyjobba, äta hotellfrukost, ta en kopp kaffe eller en bit mat & en drink med vännerna. Vi erbjuder privat varmgarage, mini-gym och bastu. 

Paket, tjejweekend & erbjudanden

Tjejweekend i Malmö

Samla väninnorna eller ta med syrran på en weekend  med god middag, övernattning, avkoppling, skratt och mys. Boka ett av våra middagspaket!

Lyxig skaldjursplatå        

Boka ett paket med övernattning och en lyxig skaldjursplatå på fiskrestaurangen Johan P, ett stenkast från hotellet. 
Pris 990 kr/ person i dubbelrum

Italiensk middag

Vägg-i-vägg med hotellet ligger den mysiga restaurangen Epicuré med härlig och rustik miljö. I vårt paket ingår en tre-rätters middag & dubbelrum.

Lobbyjobba + hotellfrukost = sant!

Ett härligt erbjudande till dig som längtar efter att komma hemifrån. Lobbyjobba hos oss och njut av hotellfrukost för 150 kr inkl. WiFi. 

Kalasa på rykande hett kaffe, småvarmt, våfflor, färskt bröd, ägg, yoghurt, frukt  och mycket, mycket mer (frukosten serveras till 09.30, så det är bra om du är här senast 09.00) Därefter kan du i lugn och ro sitta var du vill och jobba. Kaffe, te, småkakor och croissanter finns att tillgå hela dagen och det bjuder vi på. 

För att coronasäkra det hela ber vi dig boka din plats på info@hotelnoblehouse.se   VÄLKOMMEN hit och tipsa gärna dina vänner!

I behov av projektboende?     

Vi erbjuder just nu bra priser på projektboenden, både för kortare och längre perioder. Kontakta maria.koch@hkchotels.se för en skräddarsydd offert. 

Flytta in på hotell - boka longstay

Är du i behov av att hyra rum för en längre tid? Vi har ledig kapacitet och kan erbjuda bra priser. Kontakta maria.koch@hkchotels.se för mer information och offert. 

Sportgrupper - erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor bekvämt hos oss till riktigt förmånliga priser. Välkommen att
kontakta martin.lindberg@hotelnoblehouse.se för mer information och bokning. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt!

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.