Best Western Plus Hotel Noble House

After Work i Malmö - skånskt hjärta möter italiensk passion.
NYPREMIÄR 6 september!

Som vi längtat! Efter en lång och härlig sommar är vi redo att kicka igång vår AW igen. Fredagen den 6 september 2019 är det nypremiär! Vi ses väl?

Välkommen till vår After Work i Malmö, alla fredagar 16-19.

Invig helgen med vänner eller kollegor hos oss på Hotel Noble House. Vår populära After Work erbjuder ett nytt koncept i Noble House Taverna -  en AW där skånska smaker möter italiensk passion! 

Haffa ett fönsterbord i baren eller sjunk ner i de sköna sofforna i vår nya lounge. I ateljén i anslutning till Tavernan hittar du både mysiga små bås och stora community tables som går att boka om ni är ett större gäng. 

Från köket levererar vår kock gourmetpizzor och trevliga sm¨årätter lagade med förkärlek till det gröna. Prova våra nya sharing-rätter!

"Tugg på Tavernan"

Till-tugg, tre små välsmakande tugg/snacks                                                    85 kr /pers

Pizza-tugg, mixade slicer av våra egna gourmetpizzor, min. 2 pers           115 kr /pers

Kombo-tugg, mixade gourmetpizza-slicer + tre st
varma smårätter, min.  2 pers                                                                           145 kr/ pers

I glaset
Unna dig ett glas riktigt bra vin från vår nya vinlista där vi har fyllt på med spännande nyheter från hela världen . Självklart har vi också bubbel, drinkar, alkoholfritt och öl på både fat och flaska från bland annat lokala Limhamns Bryggeri. 

Vi ses!

Boka bord för ditt sällskap

 

Är du del av ett större sällskap och vill förboka bord eller mat? Kontakta oss på info@hotelnoblehouse.se  eller  040-664 30 04 

Följ oss gärna - vi finns både på Facebook och Instagram.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy