After Work i Malmö - varje fredag 16-20

Avsluta veckan på bästa sätt! Välkomna till vår AW - varje fredag under hösten, mellan kl. 16-20.

Vi erbjuder våra bästa viner för bara 88 kr/glaset och fräscha Aperoldrinkar med smak av fläder och granatäpple för 99 kr/st. Vi har självklart också en mängd olika ölsorter att välja mellan, bland annat en lokal från Limhamns Bryggeri. 

Våra populära pizzatugg har också gjort comeback på menyn med mixade gourmetpizza-slices i olika tappningar och med möjlighet att dela från stora fat. Vi erbjuder också en trevlig tapastallrik.

VÄLKOMNA till Noble House Taverna - AW med garanterad skön stämning. 

Boka bord för ditt sällskap

 

Är du del av ett större sällskap och vill förboka bord eller mat? Kontakta Martin Lindberg på martin.lindberg@hotelnoblehouse.se eller  040-664 30 04 

Följ oss gärna - vi finns både på Facebook och Instagram.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.