Best Western Plus Hotel Noble House

Påsklov i Malmö - roligaste familjeaktiviteterna

2018-03-14 11:15
Aktuellt Äntligen dags för lite härligt påsklov! Påsken är verkligen barnens högtid med äggjakt, påskhare och tonvis med godis! Det är också en ypperlig högtid att spendera lite extra kvalitetstid med familj och släkt. Kanske vill man hitta på något äggstra (hehe) kul med barnen under lovet? Vi har handplockat några av våra favoritaktiviteter, allt för att inspirera er. Mycket nöje!

Hållbart företagande på HKC Hotels

2018-02-19 09:11
Aktuellt Att driva företag idag ställer stora krav på att tänka långsiktigt och hållbart. Detta är något vi inom HKC Hotels, och grundarna av företaget, är helt överens om. Ända sedan starten 1950 har vi bedrivit vår verksamhet med hjärta och ansvar som två tydliga ledord. Det handlar om att ge plats för intern utbildning och utveckling, att jobba med hållbarhet och miljö samt att stötta viktiga ideella organisationer för att vara med och bidra till en snällare värld för alla.

Alla hjärtans dag - våra mest romantiska tips i Malmö

2018-02-09 10:41
Allmänt Så var det snart dags igen! 14 februari närmar sig med stormsteg och nu funderar ni säkert på hur ni ska visa er uppskattning till er partner på bästa sätt. Vi på Hotel Noble House tycker såklart att man ska visa sin uppskattning för människor man bryr sig om varje dag, men det är också härligt med en speciell dag då man får ta i lite extra!

Bästa nyårslöftena 2018 - och hur du infriar dem!

2018-01-24 15:46
Aktuellt Nytt år, nya löften! oavsett om man är en sucker för nyårslöften eller ej kan det ibland vara bra att sätta upp lite mål i livet. Det kan vara långsiktiga, kortsiktiga, väldigt viktiga och mindre viktiga. Oavsett vilken inställning man har så har vi samlat några av våra favorittips på nyårslöften!

Skånska julbord 2017

2017-12-15 10:38
Mat & Dryck Med bara ett par veckor kvar till jul misstänker vi att planering inför den stora julmiddagen är i full gång. Vissa gör säkert allt själva medan andra tar hjälp eller köper färdigt. Oavsett om man kokar sin egen skinka eller ej, kan det ibland vara skönt att få slippa allt stök i köket. Då kan det vara helt perfekt att få gå ut och njuta av ett härligt julbord som någon annan serverar. Här har vi samlat några av våra favoriter i Skåne!

Skånes Bästa Julmarknader

2017-12-05 15:01
Guider ‘Tis the season! Äntligen är det uppvärmning inför den fantastiska högtid som kallas jul! Mängder av glögg, pepparkakor och skinka ska inmundigas och har vi tur får vi även lite extra feeling när den där härliga snön faller i stora flingor utanför fönstren. Och vad vore väl en jul utan en riktigt bra julmarknad för att få igång julkänslan? Vi har spanat runt i Malmö och Skåne och samlat ihop några av våra absoluta favoriter bland julmarknaderna, Merry Christmas!

Malmö på 24H - The do's

2017-11-09 12:53
Se & Göra Välkommen till Malmö! Eller The Bronx of Copenhagen som man skämtsamt ibland kallar staden. Och nog är det en liten, men ack så charmig, stad med mycket karaktär. Här kan man njuta både city- och strandliv om man så önskar. Malmös fördelaktiga placering bjuder många fördelar, inte minst närheten till Köpenhamn och resten av kontinenten. Men i detta inlägg ska vi stanna i härliga Malmöghae, närmare bestämt i 24 timmar. Här är vår lista på vad du inte får missa när du besöker Sveriges tredje största stad i ett dygn (även om vi tycker du gott kan stanna lite längre ;))!

Malmös bästa restauranger med fokus på svenska smaker

2017-10-25 13:46
Guider Ibland vill man bara njuta av våra härliga svenska smaker och klassiker eller hur? Listan kan göras lång när det kommer till klassiska anrättningar som anses typiskt svenska. För dig som verkligen uppskattar svenska smaker och råvaror kommer här listan till Malmös bästa restauranger som vet hur man förvaltar och förädlar dessa smaker på ett ypperligt sätt. Är du hungrig än?

Höstlovet i Malmö - kul för kidsen!

2017-10-06 13:58
Upplevelser Funderar ni på vad ni ska hitta på på höstlovet i Malmö (30 oktober - 5 nov)? Lugn, vi har listan med de bästa tipsen för ett fulländat höstlov! Det finns något att göra för barn i alla åldrar i Malmö. Givetvis är alla aktiviteter i listan dessutom helt gratis ;)

Malmös mysigaste kaféer

2017-10-03 09:29
Mat & Dryck Nu när hösten tagit ett stadigt grepp om oss gäller det att hitta varma ställen att spendera sin tid på. Vad kan väl vara bättre än en riktigt god mysfika när det blåser kalla novembervindar ute på stadens gator? Rykande varmt kaffe, te eller varför inte en varm choklad, någon god sallad eller smörgås samt något sött att avrunda med - en perfekt fika helt enkelt!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse