Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House

Malmös hetaste uteserveringar!

2019-04-10 14:21
Guider Uteserveringssäsongen är äntligen här! Våren verkar ha kommit för att stanna och då kan man räkna med att uteservering efter uteservering gör comeback runt om i Malmö. Vi på Hotel Noble House älskar både vår och uteserveringar, därför har vi gjort vår lilla guide till Malmös absolut hetaste uteserveringar just nu!

5 anledningar att Malmö är bäst!

2019-03-18 09:27
Allmänt Vi älskar verkligen Malmö! Sveriges tredje största stad och alltid full fart! Malmö har ett av Nordens absolut bästa restaurangutbud (se våra bästa tips här) men det är inte den enda anledningen till att Malmö är bäst, här kommer vår förklaring! 

7 restauranger i Malmö du måste besöka i vår!

2019-03-04 12:09
Mat & Dryck Malmö är en krogtät stad och listan på restauranger som är värda att prova är lång. Vi har många favoriter att jobba oss igenom och det poppar upp nya alternativ hela tiden! Här är några tips för dig som vill äta och dricka gott i en härlig atmosfär i vår.

Sportlov i Malmö - här är tipsen för hela familjen

2019-02-19 13:23
Se & Göra Sportlovet är i full gång! Många tänker kanske att sportlov är synonymt med skidsemester men det finns faktiskt mycket roligt att hitta på hemma i Malmö också! Några av alla roliga sportlovsaktiviteter kan vara att åka skridsko, klättra eller gå på någon rolig föreställning. Vi vill såklart ge dig våra bästa tips på familjeaktiviteter under sportlovet i Malmö! 

Alla hjärtans dag i Malmö - våra tips!

2019-02-11 16:45
Guider Hur ska du uppvakta dina närmaste i år? Alla hjärtans dag är en dag då många tar tillfället i akt att visa sin uppskattning för varandra lite extra, partners som vänner. Kanske har du fått idétorka just i år? Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat bra tips på vad man kan hitta på i Malmö på alla hjärtans dag.

Roliga saker att göra i Malmö under årets fattigaste månad

2019-01-10 09:15
Aktuellt Julen är över och så även överflödet i plånboken! Vi vet att det kan kännas lite skralt i plånboken så här års och vill därför ge er några tips på billiga eller gratis aktiviteter för hela familjen i Malmö. Häng med!

Återhämtning i julhetsen - här är våra tips!

2018-12-17 10:05
Aktuellt Så var det dags igen, årets kanske stressigaste tid, julen. Det ska shoppas klappar, planeras mat i mängder, köras kors och tvärs till olika kalas - ja julen kan sannerligen vara en källa till mycket stress. Därför är återhämtning kanske extra viktigt denna tiden på året. Vi på Hotel Noble House har därför tagit fram några förslag på trevliga aktiviteter för just din återhämtning i dessa stressiga jultider, häng med och låt dig inspireras!

Konferens på Hotel Noble House

2018-11-29 09:40
Aktuellt Äntligen står våra helt nya och fräscha konferenslokaler färdiga och redo att bokas! Under en längre period har vi stått i full renovering. En process som varit spännande och stundtals lite krävande. Vi är därför extra glada att resultatet har överträffat alla våra förväntningar! Nu kan vi äntligen välkomna både större och mindre sällskap i våra härliga nya lokaler. Här kommer en introduktion till våra nya konferens- och möteslokaler, Act, Edit och Play!

Höstlovskul i Malmö - Hotel Noble House

Höstlovskul i Malmö för både vuxna och barn

2018-10-18 09:20
Se & Göra Äntligen dags för höstlov! Höstens höjdpunkt är här och vi har såklart samlat ihop våra bästa tips på härliga höstlovsaktiviteter i Malmö. Aktiviteter för både barn och vuxna i en härlig mix. Häng med!

Heldag i Köpenhamn - våra bästa tips!

2018-09-13 08:52
Se & Göra Ibland vill man ha det bästa av två världar! Vi vågar lova att en weekend där man kombinerar Köpenhamn och Malmö ger dig allt du vill ha av en riktigt bra weekend. Köpenhamn charmar oss med sin vackra arkitektur, fantastiska mat och spännande konst. Utgå med fördel från Malmö och ta dig vidare till den danska huvudstaden med tåg över sundet. Det går både snabbt och smidigt. Häng med på en heldag till Köpenhamn!
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy