Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Skånes bästa naturupplevelser - i närheten av Malmö

2021-06-18 08:51
Upplevelser Det är ingen hemlighet att Skånes natur är otroligt vacker och ganska unik i sitt slag. Med sitt platta landskap ges mycket utrymme för åker och äng att breda ut sig. Vi älskar Skåne och har såklart gjort en hel del turer runt om i landskapet. I den här bloggen har vi valt några av våra favoriter som dessutom inte ligger superlångt bort från Malmö. Häng med när vi upptäcker Skånes bästa naturupplevelser!

Malmös godaste glass hittar du här!

2021-05-21 09:42
Guider Ingen sommar utan glass, eller hur? När vi äntligen kan njuta av ljusa kvällar och soliga dagar är det såklart dags för glass. Egentligen gör det inget om det regnar, glass är alltid gott! Malmö har några riktigt trevliga glassexperter som är väl värda ett besök. Vi tar er med på en guidad glasstur i stan, häng med!

Vinbarer i Malmö - vår guide!

2021-05-20 11:51
Mat & Dryck Sugen på gott vin? Då kommer Malmö inte göra dig besviken! Här finns gott om bra alternativ när du söker riktigt goda viner och kunnig personal. Att bara servera husets är inte ett alternativ för ställena vi ska titta närmare på, häng med på ett glas av bästa sort!

Strandlivet i Malmö - våra 5 bästa tips!

2021-04-20 10:02
Guider Det är inte konstigt att vi gärna stannar på hemmaplan i år. Sverige har ju mycket att erbjuda och den där resan till Grekland eller Spanien känns fortfarande lite avlägsen. För er som stannar på beachen i Malmö har vi några schyssta tips på hur du maxar ditt strandliv i vår härliga sommarstad!

Malmös hetaste uteserveringar!

2021-04-10 14:21
Guider Uteserveringssäsongen är äntligen här! När solen tittar fram kan man räkna med att uteservering efter uteservering gör comeback runt om i Malmö. Vi på Hotel Noble House älskar både sol och uteserveringar, därför har vi gjort vår lilla guide till Malmös absolut hetaste uteserveringar!

Malmö på 24H - The do's

2021-03-09 12:53
Se & Göra Välkommen till Malmö! Eller The Bronx of Copenhagen som man skämtsamt ibland kallar staden. Och nog är det en liten, men ack så charmig, stad med mycket karaktär. Här kan man njuta både city- och strandliv om man så önskar. Malmös fördelaktiga placering bjuder många fördelar, inte minst närheten till Köpenhamn och resten av kontinenten. Men i detta inlägg ska vi stanna i härliga Malmöghae, närmare bestämt i 24 timmar. Här är vår lista på vad du inte får missa när du besöker Sveriges tredje största stad i ett dygn (även om vi tycker du gott kan stanna lite längre ;))!

Malmös mysigaste kaféer

2021-02-03 09:29
Mat & Dryck Vad är bättre än en riktigt god fika? Rykande varmt kaffe, te eller varför inte en varm choklad, någon god sallad eller smörgås samt något sött att avrunda med - här kommer våra tips till den bästa fikan! 

Padel i Malmö - våra bästa tips!

2021-01-15 13:50
Se & Göra Det har väl inte undgått någon att padel har blivit enormt populärt på rekordsnabb tid! Alla kan spela, både gammal som ung, van eller nybörjare. Och inte bara det - spelet är fartfyllt och socialt och går snabbt att lära sig - en perfekt sport för alla helt enkelt. I den här bloggen har vi samlat våra bästa tips på padelbanor i Malmö - häng med!

Weekend i Malmö - våra bästa tips!

2020-11-02 09:16
Guider Härliga Malmö! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en weekend med riktigt sjysst innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra fem hetaste tips på hur du spenderar en weekend på bästa sätt i Malmö - häng med!

Öl i Malmö - allt för ölälskaren!

2019-09-23 15:45
Mat & Dryck Öl har ju länge varit ett stort intresse för många och de senaste åren har det ju dessutom blivit väldigt populärt med mikrobryggerier som erbjuder unika ölsorter i små partier Vi skulle vilja påstå att Malmö är en riktig ölstad, här kommer vår egna lilla ölguide!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.