Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Padel i Malmö - våra bästa tips!

2021-04-15 13:50
Se & Göra Det har väl inte undgått någon att padel har blivit enormt populärt på rekordsnabb tid! Alla kan spela, både gammal som ung, van eller nybörjare. Och inte bara det - spelet är fartfyllt och socialt och går snabbt att lära sig - en perfekt sport för alla helt enkelt. I den här bloggen har vi samlat våra bästa tips på padelbanor i Malmö - häng med!

Weekend i Malmö - våra bästa tips!

2020-11-02 09:16
Guider Härliga Malmö! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en weekend med riktigt härligt innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra hetaste tips på hur du bäst spenderar en weekend i Malmö!

Vinbarer i Malmö - vår guide!

2019-11-18 11:51
Mat & Dryck Sugen på gott vin? Då kommer Malmö inte göra dig besviken! Här finns gott om bra alternativ när du söker riktigt goda viner och kunnig personal. Att bara servera husets är inte ett alternativ för ställena vi ska titta närmare på, häng med på ett glas av bästa sort!

Skånes bästa naturupplevelser - i närheten av Malmö

2019-06-18 08:51
Upplevelser Det är ingen hemlighet att Skånes natur är otroligt vacker och ganska unik i sitt slag. Med sitt platta landskap ges mycket utrymme för åker och äng att breda ut sig. Vi älskar Skåne och har såklart gjort en hel del turer runt om i landskapet. I den här bloggen har vi valt några av våra favoriter som dessutom inte ligger superlångt bort från Malmö. Häng med när vi upptäcker Skånes bästa naturupplevelser!

Malmös godaste glass hittar du här!

2019-05-21 09:42
Guider Ingen sommar utan glass, eller hur? När vi äntligen kan njuta av ljusa kvällar och soliga dagar är det såklart dags för glass. Egentligen gör det inget om det regnar, glass är alltid gott! Malmö har några riktigt trevliga glassexperter som är väl värda ett besök. Vi tar er med på en guidad glasstur i stan, häng med!

Malmös hetaste uteserveringar!

2019-04-10 14:21
Guider Uteserveringssäsongen är äntligen här! När solen tittar fram kan man räkna med att uteservering efter uteservering gör comeback runt om i Malmö. Vi på Hotel Noble House älskar både sol och uteserveringar, därför har vi gjort vår lilla guide till Malmös absolut hetaste uteserveringar!

7 restauranger i Malmö du måste besöka!

2019-03-04 12:09
Mat & Dryck Malmö är en krogtät stad och listan på restauranger som är värda att prova är lång. Vi har många favoriter att jobba oss igenom och det poppar upp nya alternativ hela tiden! Här är några tips för dig som vill äta och dricka gott i en härlig atmosfär i Malmö.

Strandlivet i Malmö - våra 5 bästa tips!

2018-07-25 10:02
Guider Det är inte konstigt att vi gärna stannar på hemmaplan i år. Sverige har ju mycket att erbjuda och den där resan till Grekland eller Spanien känns fortfarande lite avlägsen. För er som stannar på beachen i Malmö har vi några schyssta tips på hur du maxar ditt strandliv i vår härliga sommarstad!

Malmös 5 mysigaste uteserveringar

2018-07-04 10:50
Guider Uteserveringarnas tid är sannerligen kommen. Efter en lång och mörk höst och vinter återfår vi svenskar verkligen lusten att vara utomhus då våren och sommaren kommer tillbaka. Redan i mars/april kan man se tappra själar lapa (relativt sällsynt) sol på stadens året-runt-uteserveringar, inlindade i både jackor, filtar och mössor. Men sen händer det något i maj, det blir behagligt att vara utomhus igen. Restauranger och barer dammar snabbt av utemöblerna och vips så fylls stolar och bänkar av glada Malmöiter. Just därför vill vi gärna ge våra tips på några riktigt trevliga uteserveringar i Malmö, häng med!

Malmös bästa utegym

2018-05-02 13:18
Guider Nu kan vi väl äntligen konstatera att våren har kommit och slagit sina varma armar om oss frusna Malmöbor! För bara några veckor sedan kändes allt lite hopplöst när vi återigen fick cykla genom stan med snöblandat regn som hänsynslöst fördärvade både frisyrer och minutiöst lagda makeuper. Men nu! Nu är det andra tider! För de som tillhör den skara som ogillar att springa, cykla och träna i kyla, ser vi ljusare tider framöver. Det här inlägget kommer guida er till Malmös bästa utegym. För nu, mer än någonsin, känner man väl att det kanske blir en beach 2018 ändå? Häng med!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.