Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Padel i Malmö - våra bästa tips!

2021-04-15 13:50
Se & Göra Det har väl inte undgått någon att padel har blivit enormt populärt på rekordsnabb tid! Alla kan spela, både gammal som ung, van eller nybörjare. Och inte bara det - spelet är fartfyllt och socialt och går snabbt att lära sig - en perfekt sport för alla helt enkelt. I den här bloggen har vi samlat våra bästa tips på padelbanor i Malmö - häng med!

Weekend i Malmö - våra bästa tips!

2020-11-02 09:16
Guider Härliga Malmö! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en weekend med riktigt härligt innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra hetaste tips på hur du bäst spenderar en weekend i Malmö!

Vinbarer i Malmö - vår guide!

2019-11-18 11:51
Mat & Dryck Sugen på gott vin? Då kommer Malmö inte göra dig besviken! Här finns gott om bra alternativ när du söker riktigt goda viner och kunnig personal. Att bara servera husets är inte ett alternativ för ställena vi ska titta närmare på, häng med på ett glas av bästa sort!

Öl i Malmö - allt för ölälskaren!

2019-09-23 15:45
Mat & Dryck Öl har ju länge varit ett stort intresse för många och de senaste åren har det ju dessutom blivit väldigt populärt med mikrobryggerier som erbjuder unika ölsorter i små partier Vi skulle vilja påstå att Malmö är en riktig ölstad, här kommer vår egna lilla ölguide!

Malmös bästa vegomat - våra tips!

2019-07-15 10:50
Mat & Dryck Sugen på lite god vegomat i Malmö? Sweet, vi har några riktigt goda tips på var i Malmö du kan få den bästa vegetariska maten. Oavsett om du är sugen på nordiskt eller asiatiskt, har vi något för alla smaker på vår lista. Smaklig spis!

Skånes bästa naturupplevelser - i närheten av Malmö

2019-06-18 08:51
Upplevelser Det är ingen hemlighet att Skånes natur är otroligt vacker och ganska unik i sitt slag. Med sitt platta landskap ges mycket utrymme för åker och äng att breda ut sig. Vi älskar Skåne och har såklart gjort en hel del turer runt om i landskapet. I den här bloggen har vi valt några av våra favoriter som dessutom inte ligger superlångt bort från Malmö. Häng med när vi upptäcker Skånes bästa naturupplevelser!

Malmös godaste glass hittar du här!

2019-05-21 09:42
Guider Ingen sommar utan glass, eller hur? Nu när vi äntligen kan njuta av ljusa kvällar och soliga dagar är det såklart dags för glass. Egentligen gör det inget om det regnar, glass är alltid gott! Malmö har några riktigt trevliga glassexperter som är väl värda ett besök. Vi tar er med på en guidad glasstur i stan, häng med!

Malmös hetaste uteserveringar!

2019-04-10 14:21
Guider Uteserveringssäsongen är äntligen här! Våren verkar ha kommit för att stanna och då kan man räkna med att uteservering efter uteservering gör comeback runt om i Malmö. Vi på Hotel Noble House älskar både vår och uteserveringar, därför har vi gjort vår lilla guide till Malmös absolut hetaste uteserveringar just nu!

5 anledningar att Malmö är bäst!

2019-03-18 09:27
Allmänt Vi älskar verkligen Malmö! Sveriges tredje största stad och alltid full fart! Malmö har ett av Nordens absolut bästa restaurangutbud, men det är inte den enda anledningen till att Malmö är bäst, här kommer vår förklaring! 

7 restauranger i Malmö du måste besöka!

2019-03-04 12:09
Mat & Dryck Malmö är en krogtät stad och listan på restauranger som är värda att prova är lång. Vi har många favoriter att jobba oss igenom och det poppar upp nya alternativ hela tiden! Här är några tips för dig som vill äta och dricka gott i en härlig atmosfär i Malmö.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.