Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House

Malmöfestivalen 2019 - Detta vill du inte missa!

2019-07-30 14:22
Aktuellt Malmös årliga folkfest är tillbaka i vanlig ordning och vi är superpeppade! I det här inlägget tänkte vi plocka ut de godbitar vi mest ser fram emot under festivalveckan som i år sträcker sig mellan 9-16 augusti. Vi har valt ut våra favoriter bland maten, musiken, konsten och övriga roliga aktiviteter, häng med!

Malmös bästa vegomat - våra tips!

2019-07-15 10:50
Mat & Dryck Sugen på lite god vegomat i Malmö? Sweet, vi har några riktigt goda tips på var i Malmö du kan få den bästa vegetariska maten. Oavsett om du är sugen på nordiskt eller asiatiskt, har vi något för alla smaker på vår lista. Smaklig spis!

Skånes bästa naturupplevelser - i närheten av Malmö

2019-06-18 08:51
Upplevelser Det är ingen hemlighet att Skånes natur är otroligt vacker och ganska unik i sitt slag. Med sitt platta landskap ges mycket utrymme för åker och äng att breda ut sig. Vi älskar Skåne och har såklart gjort en hel del turer runt om i landskapet. I den här bloggen har vi valt några av våra favoriter som dessutom inte ligger superlångt bort från Malmö. Häng med när vi upptäcker Skånes bästa naturupplevelser!

Malmös godaste glass hittar du här!

2019-05-21 09:42
Guider Ingen sommar utan glass, eller hur? Nu när vi äntligen kan njuta av ljusa kvällar och soliga dagar är det såklart dags för glass. Egentligen gör det inget om det regnar, glass är alltid gott! Malmö har några riktigt trevliga glassexperter som är väl värda ett besök. Vi tar er med på en guidad glasstur i stan, häng med!

Malmös hetaste uteserveringar!

2019-04-10 14:21
Guider Uteserveringssäsongen är äntligen här! Våren verkar ha kommit för att stanna och då kan man räkna med att uteservering efter uteservering gör comeback runt om i Malmö. Vi på Hotel Noble House älskar både vår och uteserveringar, därför har vi gjort vår lilla guide till Malmös absolut hetaste uteserveringar just nu!

5 anledningar att Malmö är bäst!

2019-03-18 09:27
Allmänt Vi älskar verkligen Malmö! Sveriges tredje största stad och alltid full fart! Malmö har ett av Nordens absolut bästa restaurangutbud (se våra bästa tips här) men det är inte den enda anledningen till att Malmö är bäst, här kommer vår förklaring! 

7 restauranger i Malmö du måste besöka!

2019-03-04 12:09
Mat & Dryck Malmö är en krogtät stad och listan på restauranger som är värda att prova är lång. Vi har många favoriter att jobba oss igenom och det poppar upp nya alternativ hela tiden! Här är några tips för dig som vill äta och dricka gott i en härlig atmosfär i Malmö.

Sportlov i Malmö - här är tipsen för hela familjen

2019-02-19 13:23
Se & Göra Sportlovet är i full gång! Många tänker kanske att sportlov är synonymt med skidsemester men det finns faktiskt mycket roligt att hitta på hemma i Malmö också! Några av alla roliga sportlovsaktiviteter kan vara att åka skridsko, klättra eller gå på någon rolig föreställning. Vi vill såklart ge dig våra bästa tips på familjeaktiviteter under sportlovet i Malmö! 

Alla hjärtans dag i Malmö - våra tips!

2019-02-11 16:45
Guider Hur ska du uppvakta dina närmaste i år? Alla hjärtans dag är en dag då många tar tillfället i akt att visa sin uppskattning för varandra lite extra, partners som vänner. Kanske har du fått idétorka just i år? Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat bra tips på vad man kan hitta på i Malmö på alla hjärtans dag.

Roliga saker att göra i Malmö under årets fattigaste månad

2019-01-10 09:15
Aktuellt Julen är över och så även överflödet i plånboken! Vi vet att det kan kännas lite skralt i plånboken så här års och vill därför ge er några tips på billiga eller gratis aktiviteter för hela familjen i Malmö. Häng med!
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy