Best Western Plus Hotel Noble House

Höstlovet i Malmö - kul för kidsen!

2017-10-06 13:58
Upplevelser Funderar ni på vad ni ska hitta på på höstlovet i Malmö (30 oktober - 5 nov)? Lugn, vi har listan med de bästa tipsen för ett fulländat höstlov! Det finns något att göra för barn i alla åldrar i Malmö. Givetvis är alla aktiviteter i listan dessutom helt gratis ;)

7 intressanta fakta om Malmö

2017-09-30 10:34
Allmänt Älskade Malmö! Sällan har väl en stad varit så unik på så många sätt. Sveriges tredje största stad och Skånes pärla erbjuder en fantastisk stadsbild med både välbevarat gammalt och modernt nybyggt. En mångkulturell stad där man hittar både traditionellt svenskt och exotiskt från fjärran - när det gäller såväl kultur och nöje som mat. Här har vi samlat 7 intressanta fakta om falafelns svenska hemvist - vackra Malmö!

Guide till Malmös bästa kaffe!

2017-09-14 12:50
Guider De flesta av oss är nog eniga om att kaffe är heligt. Enligt rapport i april i år ligger vi tvåa på listan över de länder som konsumerar mest kaffe, ca 3,2 koppar per dag! (Finländarna toppar listan med 3,5 koppar per dag) Oavsett om du är en riktig kaffekonnässör eller ej, vill man ju helst undvika en dåligt bryggd kopp. Därför har vi satt ihop en smart liten kaffeguide till alla er som verkligen uppskattar en god kopp java, mycket nöje!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse