Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House

Roliga saker att göra i Malmö under årets fattigaste månad

2019-01-10 09:15
Aktuellt Julen är över och så även överflödet i plånboken! Vi vet att det kan kännas lite skralt i plånboken så här års och vill därför ge er några tips på billiga eller gratis aktiviteter för hela familjen i Malmö. Häng med!

Återhämtning i julhetsen - här är våra tips!

2018-12-17 10:05
Aktuellt Så var det dags igen, årets kanske stressigaste tid, julen. Det ska shoppas klappar, planeras mat i mängder, köras kors och tvärs till olika kalas - ja julen kan sannerligen vara en källa till mycket stress. Därför är återhämtning kanske extra viktigt denna tiden på året. Vi på Hotel Noble House har därför tagit fram några förslag på trevliga aktiviteter för just din återhämtning i dessa stressiga jultider, häng med och låt dig inspireras!

Konferens på Hotel Noble House

2018-11-29 09:40
Aktuellt Äntligen står våra helt nya och fräscha konferenslokaler färdiga och redo att bokas! Under en längre period har vi stått i full renovering. En process som varit spännande och stundtals lite krävande. Vi är därför extra glada att resultatet har överträffat alla våra förväntningar! Nu kan vi äntligen välkomna både större och mindre sällskap i våra härliga nya lokaler. Här kommer en introduktion till våra nya konferens- och möteslokaler, Act, Edit och Play!

Höstlovskul i Malmö - Hotel Noble House

Höstlovskul i Malmö för både vuxna och barn

2018-10-18 09:20
Se & Göra Äntligen dags för höstlov! Höstens höjdpunkt är här och vi har såklart samlat ihop våra bästa tips på härliga höstlovsaktiviteter i Malmö. Aktiviteter för både barn och vuxna i en härlig mix. Häng med!

Heldag i Köpenhamn - våra bästa tips!

2018-09-13 08:52
Se & Göra Ibland vill man ha det bästa av två världar! Vi vågar lova att en weekend där man kombinerar Köpenhamn och Malmö ger dig allt du vill ha av en riktigt bra weekend. Köpenhamn charmar oss med sin vackra arkitektur, fantastiska mat och spännande konst. Utgå med fördel från Malmö och ta dig vidare till den danska huvudstaden med tåg över sundet. Det går både snabbt och smidigt. Häng med på en heldag till Köpenhamn!

Strandlivet i Malmö - våra 5 bästa tips!

2018-07-25 10:02
Guider Semestern är ett faktum! Med en fantastisk sommar och många varma dagar är det inte konstigt att vi gärna stannar på hemmaplan i år. Den där resan till Grekland eller Spanien känns lite avlägsen när man fått rapporter om ett Sydeuropa som är kallare än Skandinavien. För er som stannar på beachen i Malmö har vi några schyssta tips på hur du maxar ditt strandliv i vår härliga sommarstad!

Malmös 5 mysigaste uteserveringar

2018-07-04 10:50
Guider Uteserveringarnas tid är sannerligen kommen. Efter en lång och mörk höst och vinter återfår vi svenskar verkligen lusten att vara utomhus då våren och sommaren kommer tillbaka. Redan i mars/april kan man se tappra själar lapa (relativt sällsynt) sol på stadens året-runt-uteserveringar, inlindade i både jackor, filtar och mössor. Men sen händer det något i maj, det blir behagligt att vara utomhus igen. Restauranger och barer dammar snabbt av utemöblerna och vips så fylls stolar och bänkar av glada Malmöiter. Just därför vill vi gärna ge våra tips på några riktigt trevliga uteserveringar i Malmö, häng med!

Våra bästa tips för konferens i Malmö

2018-05-23 15:57
Guider Ska du ordna konferens i Malmö? Toppen, då har du hittat rätt! Vi har tagit fram våra absolut bästa tips för hur du planerar en riktigt minnesvärd konferens. Det kräver både tid och engagemang att genomföra en lyckad konferens, det är vi väl medvetna om. Med våra enkla tips och knep lyckas du utan att helt slå knut på dig själv.

Malmös bästa utegym

2018-05-02 13:18
Guider Nu kan vi väl äntligen konstatera att våren har kommit och slagit sina varma armar om oss frusna Malmöbor! För bara några veckor sedan kändes allt lite hopplöst när vi återigen fick cykla genom stan med snöblandat regn som hänsynslöst fördärvade både frisyrer och minutiöst lagda makeuper. Men nu! Nu är det andra tider! För de som tillhör den skara som ogillar att springa, cykla och träna i kyla, ser vi ljusare tider framöver. Det här inlägget kommer guida er till Malmös bästa utegym. För nu, mer än någonsin, känner man väl att det kanske blir en beach 2018 ändå? Häng med!

Vårens bästa föreställningar i Malmö

2018-03-26 09:45
Se & Göra Är du en sucker för opera? Eller är kanske musikal mer din melodi? En helt klassisk teater ligger kanske närmast hjärtat? Oavsett vad du föredrar, har Malmö en uppsjö föreställningar att bjuda på under våren. Vi har valt ut några av våra favoriter, häng med!
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.