Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Spännande aktiviteter för de små!

2024-05-29 13:36
Upplevelser

Sommaren är runt hörnet! Vi önskar er varmt välkomna till Hotel Noble House i Malmö, där sommaren är full av äventyr och glädje för hela familjen! Vi har förberett en rad aktiviteter och faciliteter för att göra er vistelse hos oss oförglömlig, särskilt för de små. Här är några av de upplevelser ni kan se fram emot när ni checkar in hos oss (från 17/6-24).

Eurovisionveckan i Malmö

2024-04-29 15:11
Upplevelser Snart intar Eurovision Song Contest Malmö och den 4-11 maj är alla välkomna att delta! Tillsammans ska vi skapa en oförglömlig upplevelse för både malmöbor och tillresta! Veckan i Malmö kommer bli en pulserande fest med kultur, musik och glädje! Vi har samlat några roliga aktiviteter vi hoppas att du hinner besöka när du är i stan.

Höstinspiration för shopping i Malmö

2023-08-30 10:58
Guider Hösten i Malmö är här och bland de många färgsprakande löven och svalare temperaturer gömmer sig en skattkista av vintagebutiker och spännande butiker som väntar på att utforskas. Från tidsresor bland vintagekläder till trendiga smycken och handgjorda skatter, Malmö har allt du behöver för att ge din höstgarderob en extra touch av kreativitet och unikhet.Våra bästa tips på mysiga höstmåsten i Malmö

2022-10-06 09:50
Se & Göra Hösten i Malmö kan vara alldeles underbar med färgsprakande löv, klarblå himmel och sol. Den kan också bjuda på motvind från alla håll och ett riktigt blött ösregn! Men oavsett väder har vi här samlat våra bästa tips på hur du maxar höstmyset i vår härliga stad. 

Weekend i Malmö - våra bästa tips!

2021-10-05 09:16
Guider Härliga Malmö! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en weekend med riktigt sjysst innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra fem hetaste tips på hur du spenderar en weekend på bästa sätt i Malmö - häng med!

7 restauranger i Malmö du måste besöka!

2021-10-01 12:09
Mat & Dryck Malmö är en krogtät stad och listan på restauranger som är värda att prova är lång. Vi har många favoriter att jobba oss igenom och det poppar upp nya alternativ hela tiden! Här är några tips för dig som vill äta och dricka gott i en härlig atmosfär i Malmö.

Malmös bästa vegomat - våra tips!

2021-09-25 10:50
Mat & Dryck Sugen på lite god vegomat i Malmö? Sweet, vi har några riktigt goda tips på var i Malmö du kan få den bästa vegetariska maten. Oavsett om du är sugen på nordiskt eller asiatiskt, har vi något för alla smaker på vår lista. Smaklig spis!

Heldag i Köpenhamn - våra bästa tips!

2021-09-13 08:52
Se & Göra Ibland vill man ha det bästa av två världar! Vi vågar lova att en weekend där man kombinerar Köpenhamn och Malmö ger dig allt du vill ha av en riktigt bra helg. Köpenhamn charmar oss med sin vackra arkitektur, fantastiska mat, shopping och spännande konst. Utgå med fördel från Malmö och ta dig vidare till den danska huvudstaden med tåg över sundet. Det går både snabbt och smidigt. Häng med på en heldag till Köpenhamn!

Vinbarer i Malmö - vår guide!

2021-05-20 11:51
Mat & Dryck Sugen på gott vin? Då kommer Malmö inte göra dig besviken! Här finns gott om bra alternativ när du söker riktigt goda viner och kunnig personal. Att bara servera husets är inte ett alternativ för ställena vi ska titta närmare på, häng med på ett glas av bästa sort!

Öl i Malmö - allt för ölälskaren!

2021-04-10 15:45
Mat & Dryck Öl har ju länge varit ett stort intresse för många och de senaste åren har det ju dessutom blivit väldigt populärt med mikrobryggerier som erbjuder unika ölsorter i små partier Vi skulle vilja påstå att Malmö är en riktig ölstad, här kommer vår egna lilla ölguide!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.