Hotell i Malmö - Best Western Plus Hotel Noble House

Weekend i Malmö - våra bästa tips!

2020-11-02 09:16
Guider Hösten är här! Nu är det hög tid att plocka fram stövlar och regnjacka. Men hösten innebär inte bara gråa dagar och regn, utan även mysiga kvällar, färgglada träd och krispig luft! I den här bloggen har vi samlat våra hetaste tips på hur du bäst spenderar en weekend i Malmö!

Semlor i Malmö - vår guide!

2020-02-22 09:49
Mat & Dryck Vem älskar semlor? Vi gör! Och vad vore väl en februarimånad utan några dussin goda semlor som slinker ner? Om du är på jakt efter riktigt smarriga semlor i Malmö har du hittat rätt! Oavsett om du gillar en traditionell semla eller en något mer experimentell variant kan du hitta riktigt goda semlor i Malmö. Vi har provsmakat en hel drös och här kommer vår lilla guide. 

Fixa bästa kick-offen i Malmö

2020-01-21 14:32
Guider Ska du fixa kick-off i Malmö? Då har du hittat rätt! I detta inlägg ska vi ge våra hetaste tips på hur du fixar en grym kick-off med kollegorna. Allt från syfte till plats och mat är viktiga delar för att få till en riktigt bra dag för alla inblandade. Häng med!

Vinbarer i Malmö - vår guide!

2019-11-18 11:51
Mat & Dryck Sugen på gott vin? Då kommer Malmö inte göra dig besviken! Här finns gott om bra alternativ när du söker riktigt goda viner och kunnig personal. Att bara servera husets är inte ett alternativ för ställena vi ska titta närmare på, häng med på ett glas av bästa sort!

5 tips för julstämning i Malmö

2019-11-18 11:51
Allmänt `Tis the season to be jolly! Nu är det jul igen och Malmö kan erbjuda julälskaren många trevliga upplevelser. Vi på Hotel Noble House är stora fans av julen och har såklart samlat några av våra favoriter för att speeda upp julkänslorna lite extra!

Michelinrestauranger i Skåne

2019-10-23 15:55
Mat & Dryck Är det dags att testa någon av Skånes Michelinrestauranger? Skåne har en stark matkultur och erbjuder många lyxiga alternativ på restaurangkartan. När det gäller toppskiktet blir alternativen såklart lite färre, men kvalitén blir bara bättre. Vi har samlat Skånes Michelinrestauranger på en och samma plats, var vill du boka ditt nästa besök?

Öl i Malmö - allt för ölälskaren!

2019-09-23 15:45
Mat & Dryck Så här i Oktoberfest-tider känns det som ett givet tema med en ölguide på bloggen! Öl har ju länge varit ett stort intresse för många och de senaste åren har det ju dessutom blivit väldigt populärt med mikrobryggerier som erbjuder unika ölsorter i små partier Vi skulle vilja påstå att Malmö är en riktig ölstad, här kommer vår egna lilla ölguide!

Malmöfestivalen 2019 - Detta vill du inte missa!

2019-07-30 14:22
Aktuellt Malmös årliga folkfest är tillbaka i vanlig ordning och vi är superpeppade! I det här inlägget tänkte vi plocka ut de godbitar vi mest ser fram emot under festivalveckan som i år sträcker sig mellan 9-16 augusti. Vi har valt ut våra favoriter bland maten, musiken, konsten och övriga roliga aktiviteter, häng med!

Malmös bästa vegomat - våra tips!

2019-07-15 10:50
Mat & Dryck Sugen på lite god vegomat i Malmö? Sweet, vi har några riktigt goda tips på var i Malmö du kan få den bästa vegetariska maten. Oavsett om du är sugen på nordiskt eller asiatiskt, har vi något för alla smaker på vår lista. Smaklig spis!

Skånes bästa naturupplevelser - i närheten av Malmö

2019-06-18 08:51
Upplevelser Det är ingen hemlighet att Skånes natur är otroligt vacker och ganska unik i sitt slag. Med sitt platta landskap ges mycket utrymme för åker och äng att breda ut sig. Vi älskar Skåne och har såklart gjort en hel del turer runt om i landskapet. I den här bloggen har vi valt några av våra favoriter som dessutom inte ligger superlångt bort från Malmö. Häng med när vi upptäcker Skånes bästa naturupplevelser!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.