Aktuellt

Aktuellt

Konferens på Hotel Noble House

2018-11-29 09:40 Äntligen står våra helt nya och
fräscha konferenslokaler färdiga och redo att bokas! Under en längre period har vi stått i full renovering. En process som varit spännande och stundtals lite krävande. Vi är därför extra glada att resultatet har överträffat alla våra förväntningar! Nu kan vi äntligen välkomna både större och mindre sällskap i våra härliga nya lokaler. Här kommer en introduktion till våra nya konferens- och möteslokaler, Act, Edit och Play!

Hållbart företagande på HKC Hotels

2018-02-19 09:11 Att driva företag idag ställer stora krav på att tänka långsiktigt och hållbart. Detta är något vi inom
HKC Hotels, och grundarna av företaget, är helt överens om. Ända sedan starten 1950 har vi bedrivit vår verksamhet med hjärta och ansvar som två tydliga ledord. Det handlar om att ge plats för intern utbildning och utveckling, att jobba med hållbarhet och miljö samt att stötta viktiga ideella organisationer för att vara med och bidra till en snällare värld för alla.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.