Återhämtning i julhetsen - här är våra tips!

Återhämtning i julhetsen - här är våra tips!

2018-12-17 10:05Aktuellt

Så var det dags igen, årets kanske stressigaste tid, julen. Det ska shoppas klappar, planeras mat i mängder, köras kors och tvärs till olika kalas - ja julen kan sannerligen vara en källa till mycket stress. Därför är återhämtning kanske extra viktigt denna tiden på året. Vi på Hotel Noble House har därför tagit fram några förslag på trevliga aktiviteter för just din återhämtning i dessa stressiga jultider, häng med och låt dig inspireras!

Ja det kan sannerligen vara svårt att lyckas koppla av mitt i julstressen. Ofta är det just när det som är svårast att koppla av, man behöver det som allra mest! Hos oss på Hotel Noble House är du alltid välkommen om du bara vill ha en skön paus i några timmar såväl som ett par dagar.

Fyll på energinivåerna med en rejäl frukost!


Foto: Brooke Lark - Unsplash

En given start om du vill ha en riktigt bra dag är att äta en ordentligt tilltagen frukost. Håll uppe energinivåerna extra länge genom att duka upp en energifylld frukost där hemma innan du ger dig ut på julklappsjakt. Eller varför inte låta oss stå för frukosten? På Hotel Noble House serverar vi en rejäl frukost med allt du kan önska; våfflor, ägg & sill, bröd av olika slag, müsli med yoghurt eller fil, croissant, te, färskpressad juice, scrambled eggs & bacon med mera.. Välkommen in!

Gå på matiné på biograf Spegeln


Foto: Erik Witsoe - Unsplash

Biograf Spegeln på Stortorget ger en hel rad matinéföreställningar på både helg- och vardagar. Ett perfekt avbrott under julklappsshoppingen enligt oss! Här sjunker du ner i en skön fåtölj med valfritt snacks och dryck för att avnjuta ett par timmars bra film. Hur bra?

Ta en avstickare in på spa!


Foto: Haley Phelps - Unsplash

Varför inte starta en hektisk julklappsshoppingdag med några timmar på spa? Starta dagen med en avslappnande upplevelse och ge dig sen ut i julhetsen med lugn i sinnet! Alternativt avslutar du dagen med någon härlig behandling innan du beger dig hemåt. Kika gärna på Sparadiset eller Axelssons Spa, två av våra absoluta favoriter i Malmö!

Kom in på nya Noble House Taverna!Mat är ju ett perfekt avbrott i julrushen. Att gå omkring med lågt blodsocker i brinnande julstress är ju ingen strålande idé. På vår Noble House Taverna är stämningen avslappnad, social och hjärtlig. Vårt mål är att du ska känna dig som hemma när du kommer hit. Vår kock Johanna lagar fantastiska gourmetpizzor och kreativa säsongsbetonade rätter som vi med glädje serverar dig och ditt sällskap. Vi har såklart även fulla rättigheter så att njuta ett glas rött till pizzan är inga problem!Vi hoppas att du inte glömmer bort din återhämtning mitt i all julstress. Det är viktigt att komma ihåg sig själv trots att mycket fokus ligger på att göra andra glada just under julen. Behöver du pausa helt har vi några trevliga weekendpaket att erbjuda.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.