Bästa nyårslöftena 2018 - och hur du infriar dem!

Bästa nyårslöftena 2018 - och hur du infriar dem!

2018-01-24 15:46Aktuellt

Nytt år, nya löften! oavsett om man är en sucker för nyårslöften eller ej kan det ibland vara bra att sätta upp lite mål i livet. Det kan vara långsiktiga, kortsiktiga, väldigt viktiga och mindre viktiga. Oavsett vilken inställning man har så har vi samlat några av våra favorittips på nyårslöften!

Löfte 1 - Upplev mer av din egen stad


Foto: Pexels

Det här är något vi tror de flesta får för lite av, sin egen stad och allt roligt som sker i den! I Malmö är det alltid något roligt på g. Dessutom finns det många trevliga gratisevent året runt. Här är en schysst evenemangskalender som Malmö Stad har ordnat! I vårt inlägg 7 intressanta fakta om Malmö kan du läsa mer om några saker du kanske inte visste om Malmö. Om du vill ha en guide genom Malmö hittar du ett förslag i vårt inlägg Malmö på 24H - The Do’s.


Upptäck brofästet i Malmö - Foto: Annah Odehammar

Många av Malmös vackra platser ligger på bekvämt cykelavstånd från city, välj en fin dag och upptäck t. ex. alla fina vandringsstråk i närheten av brofästet.

Löfte 2 - Unna dig mer vardagslyx


Foto: Pexels

Vardagslyx kan betyda många saker. Det kan vara så enkelt som att tända några ljus och ta en kopp av sitt favoritte på kvällskvisten. Det kan vara att köpa maten onlie och få den levererad till dörren för att slippa hetsig och stressig mathandling på ICA. Ett av våra bästa tips på vardagslyx är att käka frukost ute! Har du ett flexibelt jobb kanske du kan ta med dig datorn och starta dagen med en rejäl frukost när du går igenom olästa mail? Vi på Noble House kan erbjuda en riktigt fin frukostbuffé med råvaror från många lokala producenter för bara 150:-/pp. Eller kanske är det läge att förlänga helgen med vårt fina Staycation-erbjudande

Löfte 3 - Stressa mindre


Foto: Pexels

Alltid påväg, aldrig klar, mer, snabbare, bättre! Alla har vi nog känt oss stressade någon gång. Inte så konstigt med tanke på hur snabbt livet swishar förbi. Vad sägs om att försöka säga bye till stressen 2018? Vi tycker det låter som ett smart drag! För dig som inte tycker att fidget spinnern är nog, varför inte koppla av med lite ensamtid (eller tvåsamhet) på hotell? Vi har ett perfekt (stressreducerande) erbjudande till dig oavsett vilket du väljer ;)

Löfte 4 - Ät ute oftare!


Foto: Pexels

Mat gör de flesta glada, varför inte göra det till en vana med nya matupplevelser? Malmö är fyllt till bredden med fantastiska matkreatörer. Man kan hitta mat från världens alla hörn och det behöver inte kosta skjortan. Om man är förtjust i de svenska smakerna har vi såklart en liten guide till Malmös bästa restauranger med fokus på svenska smaker. För dig som inte har några speciella preferenser kommer här lite fler restaurangtips.

Löfte 5 - Våga vägra press!


Foto: Pexels


Det här kanske är det viktigaste löftet av alla. I dagens alltid uppkopplade och snabba värld är det inte svårt att känna sig stressad och pressad att alltid jaga nästa mål. Varför inte låta 2018 bli året då du faktiskt skippar prestationsångesten? Många gånger tror vi nog att andra har mycket större förväntningar och krav på oss än de faktiskt har. Det kan vara på jobbet, i familjen eller kompisgänget. Våga lita på att din insats är tillräcklig och riktigt bra! peppa dig själv och var nöjd med det du gör, du kommer må bättre, vi lovar!

Sådär ja! Nu gör vi 2018 till vårt bästa år hittills. Vi ser fram emot ett händelserikt år med gamla och nya kunder, samarbetspartners och vänner!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.