Konferens på Hotel Noble House

Konferens på Hotel Noble House

2018-11-29 09:40Aktuellt

Äntligen står våra helt nya och fräscha konferenslokaler färdiga och redo att bokas! Under en längre period har vi stått i full renovering. En process som varit spännande och stundtals lite krävande. Vi är därför extra glada att resultatet har överträffat alla våra förväntningar! Nu kan vi äntligen välkomna både större och mindre sällskap i våra härliga nya lokaler. Här kommer en introduktion till våra nya konferens- och möteslokaler, Act, Edit och Play!

Innan vi introducerar våra nya lokaler vill vi bara tipsa om hur du planerar den bästa konferensen, läs hela vårt inlägg här!

ActAct är vårt största konferensrum med plats för upp till hela 65 personer i biosittning! Här finns allt man kan tänkas behöva för en lyckad föreläsning, workshop eller möte. Det går givetvis utmärkt att möblera om för andra typer av sittningar. I lokalen finns en LCD-projektor och, såklart, fritt WiFi. Lokalen är modern med industriella inslag och möblerna håller stilren och tidlös design. Häng med på en liten rundtur i Act!Läs mer och boka Act här!

Edit


Välkommen in!

Edit är vårt mellanstora konferensrum med plats för upp till 20 personer. Här är väggarna klädda i kork och redo att användas som upphängning för alla kreativa idéer som föds under mötet. Möblerna är ljusa och moderna och borden går att tippa om ni behöver mer utrymme att röra er fritt i rummet. Om ni vill ha en green screen till filmprojekt här så löser vi såklart det! Häng med på en liten rundtur i Edit!Läs mer och boka Edit här!

PlayVälkommen in i biosalongen. I Play har filmens värld en tydlig roll. Slå dig ner i en skön fåtölj och njut av föreställningen. Det här konferensrummet har 15 sköna fåtöljer i röd sammet med specialtillverkade laptopbord. Det här rummet är som gjort för ett bekvämt och trevligt möte. Vi kan såklart också erbjuda vanliga bord och stolar för en som hellre önskar det.Läs mer och boka Play här!

Dagskonferens, kvällskonferens eller sov-över-konferens?


Foto: The Climate Reality Project on Unsplash

Hos oss kan man välja om man vill spendera dagen, kvällen eller hela natten på konferens eller möte! Vi erbjuder några olika paketlösningar - Day, Eve och Stay & Play!

Day


Foto: Shutterstock

Med dagkonferenspaketet Day får du inte bara möteslokalen utan också kaffe, te, vatten och frukt som serveras utanför lokalen. Det ingår en fikabuffé på förmiddagen, lunch med dryck och kaffe inkluderat samt en härlig fikabuffé på eftermiddagen.

Läs mer och be om offert här!

Eve


Foto: Shutterstock

Varför inte anordna en kvällskonferens? I vårt paket Eve ingår möteslokalen med allt vad det innebär samt kaffe, te, vatten och frukt.

Läs mer och be om offert här!

Stay & PlayFör dig som vill ha en konferens med extra allt är Stay & Play vårt absolut bästa alternativ! Förutom allt det som ingår i Day-paketet, får ni också en 2-rättersmeny inklusive kaffe & te samt övernattning i enkel- eller dubbelrum.

Läs mer och be om offert här!

KonferensaktiviteterFoto: ål nik on Unsplash

Om ni letar efter något att krydda konferensen med så samarbetar vi med Spirit Events som kan hjälpa er att ta fram en rolig och utvecklande teamaktivitet just för ert team.

Vi skräddarsyr givetvis våra konferenspaket helt efter dina önskemål. Varmt välkommen att höra av dig till vår bokningschef Martin Lindberg på 040-664 30 04 eller martin.lindberg@hotelnoblehouse.se om du har några frågor!  


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.