Påsklov i Malmö - roligaste familjeaktiviteterna

Påsklov i Malmö - roligaste familjeaktiviteterna

2018-03-14 11:15Aktuellt

Äntligen dags för lite härligt påsklov! Påsken är verkligen barnens högtid med äggjakt, påskhare och tonvis med godis! Det är också en ypperlig högtid att spendera lite extra kvalitetstid med familj och släkt. Kanske vill man hitta på något äggstra (hehe) kul med barnen under lovet? Vi har handplockat några av våra favoritaktiviteter, allt för att inspirera er. Mycket nöje!

1. Podcast-verkstad på Balagan, Malmö StadsbibliotekFoto: Pexels


Att podda har i det närmaste blivit norm. Är kidsen sugna på att prova på så sätts det upp podcast-verkstad på Balagan på Malmö Stadsbibliotek för alla mellan 9-13 år den 21 mars 15.30 - 16.30.

---

2. Testa tyngdlyftning på Malmö Lyftarklubb!


Foto: Pexels

Dags att börja träna inför beach 2018? Varför inte prova på lite tyngdlyftning på lovet? Malmö Lyftarklubb välkomnar alla som vill prova på och är mellan 10-20 år! Onsdag 21 mars mellan 19 - 20.30 smäller det!

---

3. Malmö Museer - ett säkert påsklovskort!


Foto: Pexels

På Malmö Museer vet de hur man firar påsklov! Under hela veckan är det fullt med roliga aktiviteter. Vad sägs till exempel om äggmålning, spinna, karda och fläta ull, fixa snyggaste påskpyntet och dyka ner i den spännande världen med magiska påsar, häxbrygder och magi? Det blir garanterat roligt på Malmö museer. Se mer här.

---

4. Cringe Marmelade på Malmö Stadsteater


Foto: Malmö Stadsteater

Sugen på en riktigt pinsam upplevelse? Cringe Marmalade är en kabaretföreställning med Amelie Norgaard och Anna Granath. Kabareten är fullproppad med pinsamheter och skådespelarna har träffsäkert lyckats återge hur livet som tweenie är. Förbered dig med skämskudden, nu blir det cringeworthy!

---

5. Påsklovsverkstad på Moderna Museet


Foto: By Åsa Lundén (Moderna Museet) [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Under tisdag, onsdag och torsdag är det påsklovsverkstad på Moderna Museet. barn från 4 år är välkomna att experimentera i verkstaden med utgångspunkt i någon av museets aktuella utställningar. Roligt, kreativt och härligt!

Kommer ni till Malmö för att fira påsk med släkten men behöver någonstans att sova? Vi har såklart ett förmånligt påsklovserbjudande som väntar på er.

Glad påsk önskar Hotel Noble House i Malmö!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.