Roliga saker att göra i Malmö under årets fattigaste månad

Roliga saker att göra i Malmö under årets fattigaste månad

2019-01-10 09:15Aktuellt

Julen är över och så även överflödet i plånboken! Vi vet att det kan kännas lite skralt i plånboken så här års och vill därför ge er några tips på billiga eller gratis aktiviteter för hela familjen i Malmö. Häng med!

Aktiviteter för barnfamiljen


Foto:  Laercio Cavalcanti - Unsplash

Har man barn behöver man kanske anpassa sina aktiviteter lite efter dem. Vi börjar med att ge några schyssta förslag på aktiviteter som är både roliga, billiga/gratis och anpassade för kidsen.

Häng på Stadsbiblioteket


Foto: Commons.wikimedia.org/

Ett säkert kort när man har barn är att kolla vilka aktiviteter som finns i Stadsbibliotekets kalender. Det brukar finnas både sagostunder och sångstunder för barn. Sagostunderna erbjuds dessutom på flera olika språk såsom arabiska, engelska, romani och svenska.

---

Folkets Park Malmö


Foto: Folkets Park Instagram

Ett annat säkert kort när man vill aktivera sina barn är att ta sig till Malmö Folkets Park. Här finns det alltid något kul att göra. Vill man inte bara leka i lekparken så kan man på vissa datum under vintersäsongen åka skridskor. Man får låna både skridskor och hjälm helt gratis!

---

Besök Malmö Konsthall


Foto: Malmö Konsthall Instagram

På Malmö konsthall anordnas familjeaktiviteter frekvent. Kika bara i programmet för att se vad som händer de närmsta dagarna!

---

Aktiviteter för de vuxna

Är man barnfri men trots det vill ha tips på billiga/gratis aktiviteter så kommer ett par av våra hetaste tips här!

Ta en pubquiz!


Foto: mnm.all - Unsplash

Om man vill ha något att göra ett par timmar en kväll är en pubquiz en rolig aktivitet. Många barer i Malmö ordnar quizkvällar av olika karaktär. Fagans, Pickwick och Drumbar är bara några exempel. Utmana dina vänner och ha en kul kväll tillsammans!

---

Malmö walking tours


Foto:  Jon Tyson - Unsplash

Varför inte testa en stadsvandring i Malmö? De här stadsvandringarna bokas i förväg och deltagarna bestämmer själva vad de vill betala guiden då vandringen är avslutad. Guiden pratar engelska. Ett kul koncept som kanske kan sätta dina kunskaper om Malmö på prov? Kanske kan vår tidigare blogg ge dig ett försprång på turen - 7 intressanta fakta om Malmö.

Vi hoppas du hittade något som kanske kan vara ett bra alternativ just för dig och din familj. Har du kanske däremot några slantar över och vill unna dig något härligt i januarikylan så har vi såklart några härliga erbjudanden på lager!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.