Alla hjärtans dag - våra mest romantiska tips i Malmö

Alla hjärtans dag - våra mest romantiska tips i Malmö

2018-02-09 10:41Allmänt

Så var det snart dags igen! 14 februari närmar sig med stormsteg och nu funderar ni säkert på hur ni ska visa er uppskattning till er partner på bästa sätt. Vi på Hotel Noble House tycker såklart att man ska visa sin uppskattning för människor man bryr sig om varje dag, men det är också härligt med en speciell dag då man får ta i lite extra!

Bjud på en kärleksfull middag

Foto: Pexels

Ah klassikern! Många är vi som älskar att få njuta av god mat i gott sällskap. Befinner man sig dessutom i Malmö så är alternativen många och väldigt bra när det kommer till val av restaurang. För fransk romantik vill vill rekommendera favoriten La Bonne Vie som serveras klassisk fransk bistromat i varm och romantisk miljö. Utmärkt service och en perfekt bearnaise är att vänta här.

Vill man äta efter säsong rekommenderar vi Kvarteret Åkern eller Lyran. För ytterligare inspiration har vi listat fler av våra toppval i Malmös restaurangvärld här! Kanske är du en riktig fena i köket och vill imponera med en riktig festmåltid där hemma? Då rekommenderar vi att du svänger förbi Malmö Saluhall som erbjuder de bästa råvarorna!

---

 

Samla dina tankar i ett brevFoto: Pexels

Varför inte ta tillfället i akt och skriva ner hur du känner the old school way? Att få ett handskrivet brev med kärleksförklaringar hör väl inte precis vardagen till, och ger säkerligen ett ordentligt avtryck hos mottagaren. Ta Romeo och Julia till 2018 och släpp vår digitala hets för en dag.

---

Gå på föreställning


Foto: Pexels

Har du en partner som uppskattar teater, musikal och show? Perfekt! Malmö kan erbjuda en uppsjö av härliga alternativ. På Malmö Opera finns det ännu biljetter till föreställningen Pippin att säkra. På Malmö Stadsteater går den svarta komedin Fly me to the moon. Ett par utmärkta förslag på en trevlig alla hjärtans-upplevelser enligt oss!

---

Utmana din kärlek i spel


Foto: Pexels

Ja vi vet att det finns dåliga förlorare. Men kanske är det just det som gör det extra roligt? ;) Varför inte ta med din käresta på en riktig game night? Vad sägs om shuffleboard, bowling, gocart eller Laserdome? Äger ni kanske en spelkonsoll? Om ni inte vill gå ut och spela spel, välj ut dina favoritspel (eller köp någotnytt), bunkra upp med ordentligt med snacks och dryck and let the fun begin! Mer eller mindre fartfyllda aktiviteter som garanterat kommer locka fram gamern i din älskade!

---

Ta med ditt hjärta till oss!


Foto: Hotel Noble House

Vi har givetvis ett riktigt fint erbjudande till dig och din käresta! Ett dygn då ni kan ägna er helt åt varandra och bara slappna av och njuta. Med vår Romatiska Weekend får ni sova en natt i De Luxerum, njuta av blommor och choklad på rummet, ta en god drink i Macau Bar och givetvis avsluta er vistelse hos oss med vår välfyllda frukostbuffé. Ett paket att njuta av helt enkelt!

Där har du några goa tips på hur du kan skämma bort din partner på alla hjärtans dag i år! Happy Valentines önskar vi på Hotel Noble House <3

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.