Alla hjärtans dag i Malmö - våra tips!

Alla hjärtans dag i Malmö - våra tips!

2019-02-11 16:45Guider

Hur ska du uppvakta dina närmaste i år? Alla hjärtans dag är en dag då många tar tillfället i akt att visa sin uppskattning för varandra lite extra, partners som vänner. Kanske har du fått idétorka just i år? Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat bra tips på vad man kan hitta på i Malmö på alla hjärtans dag.

Starta dagen med en lyxig frukost - På Kärleksgatan 3 såklart


Foto: Annah Odehammar

Kärleksgatan 3 startar du valentines på bästa sätt. Inte nog med att det här stället har ett mycket passande namn - de har också en riktigt god frukostmeny! Perfekta ägg med kaviar, avocado på rågmacka, skyr med granola eller chiapudding? Du väljer! Självklart hittar ni även färskpressade juicer och nybryggt kaffe på menyn. Helt klart ett av våra favoritställen för frukost och lunch i Malmö!

--

Skicka en godisbox till godisälskaren


Foto: godisboxen.se

Det här är så simpelt och går att förbereda i förväg! Dessutom kan man visa sin uppskattning till de som inte bor nära på ett smidigt sätt. På godisboxen.se kan du välja olika godisboxar och skicka direkt till din hjärtevän. Ett garanterat framgångsrikt koncept för den som har en sweet tooth!

--

Ta med dig din hjärtevän till en annan värld!


Foto: Hammer & Tusk - Unsplash

VR Malmö får man chansen att uppleva något helt nytt! Man skickas in i en ny värld där man får möta monster och utmaningar som sätter både simultanförmåga och strategi på prov. Vi lovar att ni får en rolig stund ihop. Hit går man med fördel ett helt kompisgäng!

--

Sjung karaoke


Foto: Kane Reinholdtsen - Unsplash

Varför inte sjunga ut din kärlek? På Casino Cosmopol kan man gå på karaoke under utvalda tillfällen under våren. På Azalee är det karaoke varje fredag och lördag från 21.30. Värm upp stämbanden och gör er redo för scenen!

--

Kom till oss på Hotel Noble House!Varför inte avsluta dagen med en övernattning hos oss? I vårt romantiska paket ingår en övernattning i De Luxerum, blommor och choklad på rummet, en överraskningspresent, en drink i vår bar samt en riktigt god frukostbuffé såklart!

För fler romantiska tips kikar du här. Är du mer traditionell så har vi även några trevliga restaurangtips att kika på. Happy Valentines!


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.