Fixa bästa kick-offen i Malmö

Fixa bästa kick-offen i Malmö

2020-01-21 14:32Guider

Ska du fixa kick-off i Malmö? Då har du hittat rätt! I detta inlägg ska vi ge våra hetaste tips på hur du fixar en grym kick-off med kollegorna. Allt från syfte till plats och mat är viktiga delar för att få till en riktigt bra dag för alla inblandade. Häng med!

Syfte & mål med kick-offen


Foto: Ameer Basheer - Unsplash

Vad vill ni göra under kick-offen? Vilket syfte och vilka mål har ni med evenemanget? Det kan vara en god idé att dokumentera syftet med kick-offen för att kunna förmedla detta på ett tydligt sätt när ni väl drar igång. På så vis behöver ingen känna att de inte förstår vad syftet med att ni samlas är. För ett väl sammansvetsat gäng är gemensam målsättning A och O. 

Välj plats och miljö med omsorgDet här är givetvis superviktigt. Ska man ägna en eller två dagar åt en kick-off vill man ju vara i en rolig och inspirerande miljö, det säger sig självt. Hos oss på Hotel Noble House finns många möjligheter och vi kan utlova en härligt inspirerande miljö. Kolla gärna in våra konferenslokaler

Fyll på med energiEn otroligt viktig punkt är ju att se till att ni får ordentligt med energi i kroppen. Se till att maten som serveras är näringsrik och god. Ett bra tips är att alltid komma ihåg att ha vatten, kaffe/te och frukt och/eller nötter tillgängligt för deltagarna. När man tappar energi tappar man ofta även humör och det vill vi ju helst undvika!

Hitta på bra aktiviteter


Foto: Tim Gouw - Unsplash

Även detta en viktig punkt för att ordna en lyckad kick-off. Se till att aktiviteterna är väl genomtänkta och passar syftet med kick-offen. En bra aktivitet engagerar hela gruppen och uppmanar till samarbete och diskussion. 

Involvera deltagarna tidigt
Se till att få igång gänget ganska omgående. Kanske är det en god idé att börja med en aktivitet som sätter fokus på individen eller gruppen i helhet. Glöm inte bort att de flesta människor faktiskt tycker om att hamna i fokus. 

Det ska vara kul med kick-offFoto: Tim Mossholder - Unsplash


Visst finns det ofta ett viktigt syfte med att ha en kick-off och deltagarna ska såklart bidra med nyttigheter under kick-offen men glöm inte att lägga fokus på det positiva. Det ska vara kul att gå på kick-off med kollegorna!

Där har du några tips på vad du kan tänka på när det är dags att fixa kick-off i Malmö. Vi har tidigare även skrivit om hur du fixar konferensen, läs gärna mer om det här. Missa inte våra erbjudanden just nu!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.