Malmös bästa utegym

Malmös bästa utegym

2018-05-02 13:18Guider

Ute har blivit det nya inne - eller hur? För visst är det ändå underbart att kombinera svettig träning med frisk luft? I Malmö finns det gott om platser för en härlig träningsstund i det fria. Det här inlägget kommer guida er till Malmös bästa utegym. Häng med!

Beijers Park - Kirseberg


Foto: ©Malmö stad/Lars Bendrot

I Beijers park återfinns ett utegym som vänder sig främst till vuxna och äldre. I den grönskande (snart) parken hittar du redskapen som behövs för att träna ben, armar, rygg och balans med mera.  

Du hittar gymmet här: KARTA

----

Rörsjöparken - Rörsjöstaden


Foto: Annah Odehammar

Mitt i centrala Malmö i Rörsjöparken hittar man ett gulligt litet utegym. För den som gillar att stanna i stan är det här lilla utegymmet perfekt. Här kan man bland annat träna upphopp och/eller chins!

Du hittar gymmet här: KARTA

Är du nyfiken på våra paket med en god middag efter träningspasset? Spana in våra bästa weekenderbjudanden här >>>

Scaniaparken - Västra Hamnen

Foto: Annah Odehammar

I Scaniaparken i Västra Hamnen hittar du Bollen, Barren och Bron, vackra skulpturer med fler syften än ett! I Utegymmet finns beskrivningar på övningar du kan göra på de olika skulpturerna. Ett roligt och lite annorlunda utegym om du frågar oss. Varför inte köra ett pass och runda av med ett härligt dopp i det närliggande havet? En klar sommarfavorit!

Du hittar gymmet här: KARTA

----

Pildammsparken - Pildammarna


Gamla Vattentornets utegym - Foto: Annah Odehammar

Mitt i centrala Malmö hittar man Pildammsparken och dess två utegym! Skogens utegym samt gamla vattentornets utegym är båda välutrustade utegym med stor variation på redskap. Här springer man med fördel runt Pildammen och stannar till för lite övningar i utegymmen på vägen.

Du hittar gamla vattentornets utegym här: KARTA
Du hittar skogens utegym här: KARTA

----

Bulltofta utegym - Bulltofta

I norra Malmö hittar man Bulltofta rekreationsområde med tillhörande utegym. Här hittar man ett välutvecklat gym med många möjligheter till riktigt bra träning i utomhusmiljö. Här utvecklar du styrka, rörlighet, balans och koordination i ett modernt utegym. I direkt anslutning ligger Bulltoftas motionscenter med möjlighet att boka bland annat tennisbanor eller basketplaner. Gillar man att löpa gör man det gärna i de motionsspår som finns tillgängliga i området.

Du hittar gymmet här: KARTA

Är du taggad på att gymma utomhus? Vi tänkte väl det! När du svettats klart i Malmös alla utegym kan du ju passa på att unna dig något speciellt. En natt på hotell med en god natts sömn och lyxig frukost kanske? Super, här är våra bästa erbjudanden just nu!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.