Malmös hetaste uteserveringar!

Malmös hetaste uteserveringar!

2021-01-10 14:21Guider

Uteserveringssäsongen är äntligen här! När solen tittar fram kan man räkna med att uteservering efter uteservering gör comeback runt om i Malmö. Vi på Hotel Noble House älskar både sol och uteserveringar, därför har vi gjort vår lilla guide till Malmös absolut hetaste uteserveringar!

Mrs Brown


Foto: Mrs Browns Facebook - följ här!


Även om Mrs Brown’s uteservering inte är gigantisk, är läget otroligt bra om man gillar sol. På deras lilla hörn vid Davidshallstorg, är det alltid mysig stämning och gott i glasen. Vill man ha något i magen, erbjuder restaurangen en fin komponerad meny och goda viner på glas. 

--

Nyhavn


Foto: Nyhavns Instagram - följ här!

Man skulle nog nästan kunna kalla Nyhavn en klassiker vid det här laget. Mitt på Möllevångstorget hittar man denna diamant. En sol- och ölsäker plats för sol- och öldyrkaren. Nyhavns uteservering är alltid proppfull när vädret är bra, så man får ha lite tur för att hitta en plats. Ett gott budgetalternativ i Malmös mesta hipsterkvarter!

Är du nyfiken på våra hotellpaket med middag? Du hittar dem här och kan boka enkelt online! >>>

Julie


Foto: Julie's Instagram - följ här!

Det var inte längesedan vi tipsade om Julie - men om vi ska skriva en uteserveringsguide kan vi bara inte utelämna Julie. Deras mysiga innergård är en riktig hit om man vill fylla kroppen med good vibes. Att de dessutom serverar naturviner och ost i världsklass gör inte saken sämre. Även här brukar det vara trångt om plats, så se till att komma i tid då de heller inte tar emot bordsbokningar.

--

Far i Hatten


Foto: farihatten.se - Följ på Instagram här!

Nästintill en institution i Malmö Folkets Park! Far i Hattens färgsprakande uteservering är ett av de bästa alternativen om du du söker enkelt men bra. Har man tur får man även åtnjuta någon spännande spelning eller kanske lyckas man pricka in ett roligt musikquiz. Helt klart ett toppval om du frågar oss!

--

L´enoteca


Foto: L'enotecas Instagram - Följ här!

L´enotecas uteservering är exceptionellt trevlig! Insprängd mellan två gamla hus på Gamla Väster, blir det en given succé. Här står vinet i fokus och då framförallt Europeiska viner. De tre ägarna har ursprung från Italien, Ungern, Sverige, Frankrike och Tyskland - och delar kärleken till bra viner. Det märks också när man kommer till L´enoteca - här jobbar kunnig personal som brinner för både god dryck och service i toppklass. Väl värt ett besök!

--

Metro


Foto: Metro's Instagram - Följ här!

Tillbaka till Möllans myller! På Metro serveras väldigt trevliga öl på tapp eller flaska. Vill du hellre ha vin eller bubbel? No worries, det finns ett gediget utbud även på dessa fronter. Förutom dryck, serveras både hela rätter och mindre snacks - allt smakar såklart ljuvligt. Njut av en avslappnad och trevlig atmosfär på populära Metros uteservering!

Det råder ingen brist på bra uteserveringar i Malmö, det är ett som är säkert! Förutom dessa sex - finns såklart en hel drös till! Läs gärna vår tidigare bloggartikel på ämnet för ytterligare 5 mysiga uteserveringar i Malmö. När solen börjar gå ner och du känner att kylan gör sig påmind, är det kanske dags att hitta ett varmt täcke att krypa in under. Du hittar våra bästa erbjudanden här

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.