Weekend i Malmö - våra bästa tips!

Weekend i Malmö - våra bästa tips!

2020-11-02 09:16Guider

Hösten är här! Nu är det hög tid att plocka fram stövlar och regnjacka. Men hösten innebär inte bara gråa dagar och regn, utan även mysiga kvällar, färgglada träd och krispig luft! I den här bloggen har vi samlat våra hetaste tips på hur du bäst spenderar en weekend i Malmö!

Fika mera!


Bild: Beyond Us Instagram

Packa ner en favoritbok och besök Beyond Us Café som ligger precis vid kanalen i centrala Malmö. Ett mysigt café med modern inredning där man kan mysa med en bok eller bara ta en fikapaus med vännerna. På menyn hittar man allt från mindre rätter till lite större mer mättande. Och missa inte deras hembakade kakor! Vill du hellre köra ett Corona-säkert kort så går det bra att beställa take away och ta med fikan hem.


Njut av naturens alla vackra färger


Bild: Jeremy Thomas - Unsplash

Under hösten bör man definitivt unna sig en promenad i Malmös äldsta park, Kungsparken. Parken är perfekt för den som vill plocka blad med barnen, promenera med sin käresta eller ta en powerwalk på egen hand. Parken erbjuder vacker natur, en lekplats och i hjärtat av Kungsparken ligger en gjutjärnsfontän som är en av de ursprungliga sevärdheterna i parken. 

Åk ut till Limhamn och besök restaurang Mastio


Bild: www.mastio.se

Vi tycker verkligen att man ska unna sig en riktigt god pizza i höstrusket! Det kan man med fördel göra på mysiga pizzarestaurangen Mastio i Limhamn. På menyn hittar man spännande pizzor och allt är baserat på säsongens råvaror. Medan man väntar på sin mat kan man ta ett glas vin och se hur restaurangägaren Sandra Mastio skapar sina pizzor. Under pandemin har restaurangen begränsade sittplatser och vill man vara på den säkra sidan så går det lika bra att beställa take away och äta pizzan hemma!

Håll dig aktiv


Bild: Arek Adeoye - Unsplash

Ibland kan det vara svårt att hålla sig aktiv när dagarna känns korta och vädret inte alltid är på topp. För att hålla humöret uppe är det en god idé att röra på sig. Sätt på dig träningskläderna och ta dig ut till Malmös bästa utegym som finns placerade i parker och grönområden, bland annat i Pildammsparken. Utegymmen är utrustade för allsidig, funktionell träning och här kan man träna utifrån sina egna förutsättningar helt kostnadsfritt!

Känner du att du behöver du unna dig något extra i höstrusket? Kolla in våra bästa erbjudanden just nu! 


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.