Malmös bästa vegomat - våra tips!

Malmös bästa vegomat - våra tips!

2021-09-25 10:50Mat & Dryck

Sugen på lite god vegomat i Malmö? Sweet, vi har några riktigt goda tips på var i Malmö du kan få den bästa vegetariska maten. Oavsett om du är sugen på nordiskt eller asiatiskt, har vi något för alla smaker på vår lista. Smaklig spis!

Sájjva


Bild: Sájjva Facebook

I närheten av Värnhemstorget hittar man den helt vegetariska restaurangen Sájvva. Här hittar man inga animaliska produkter på menyn. Atmosfären är mysig och stämningen på topp i denna veganvänliga restaurang. Förutom god mat serveras även innovativa drinkar och spännande ölsorter. Missa inte ett besök till Sájjva!

---

Plantmagic’s Kitchen


Bild: Plantmagic’s Kitchen Instagram


Vi vet att vi redan tipsat om denna pärla - men den är för bra för att utelämna från denna lista! På Plantmagic’s Kitchen finns dagligen ett vegetariskt och ett veganskt alternativ. Allt smakar ljuvligt om du frågar oss och söker du riktigt smarrig vegetarisk lunch är detta stället för dig. Storgatan 41 i Malmö är adressen!

Vill du spana in våra hotellpaket med middag? Läs mer och boka online här! >>>

---

The Vegan BarBild: The Vegan Bar


För goda veganska burgare rekommenderas The Vegan Bar på Södra Skolgatan 45. De serverar inte bara goda veganska burgare, de serverar även miljövänliga burgare! Här jobbar man uteslutande med hållbara produkter och leverantörer, allt för att minska sin miljöpåverkan. En del av vinsten från restaurangen investeras dessutom i miljö- och hållbarhetsarbete. Här kan man få en god burgare och samtidigt veta att man gör minimalt avtryck på miljön, we like! 

---

SPILL


Bild:  Spill Facebook


På Isbergs gata 10 A i Malmö hittar ni SPILL, en restaurang som specialiserat sig på att ta tillvara på mat som annars skulle gått till spillo. Här förvandlas utmärkta råvaror till goda lunchrätter. Ett spännande och gott restaurangkoncept helt enkelt! 

---

BalthazarBild: Balthazar Facebook


Balthazar serveras endast vegetariska och till största del kravmärkta rätter och dryck. Målet är att gå från miljöbra till miljöBÄST, och man ställer därför höga krav på de råvaror man väljer att servera här. På Balthazar serveras sund och god mat som ger en skön mättnadskänsla. Claesgatan 3 är adressen!

Malmös restaurangutbud för vegetarianer och veganer är riktigt bra och vi kan såklart tillägga ytterligare några favoriter - Mineral, Vegegården och Mutantur är alla exempel på restauranger som serverar god vegetarisk och vegansk mat. Vad har du för favoriter?

Vill du spana in våra hotellpaket med middag? Läs mer och boka online här! >>>

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.