Höstlovskul i Malmö för både vuxna och barn

Best Western Plus Hotel Noble House
Höstlovskul i Malmö - Hotel Noble House

Höstlovskul i Malmö för både vuxna och barn

2018-10-18 09:20Se & Göra

Äntligen dags för höstlov! Höstens höjdpunkt är här och vi har såklart samlat ihop våra bästa tips på härliga höstlovsaktiviteter i Malmö. Aktiviteter för både barn och vuxna i en härlig mix. Häng med!

Aktiviteter för barnen


Foto:  Alexander Dummer - Unsplash

Vi vet alla som har barn i vår närhet att de kräver sysselsättning! Därför har vi samlat några av våra bästa tips på aktiviteter för både de minsta och de lite större barnen.

Halloweenaktiviteter med Cool Minds i Folkets park


Foto:  rawpixel - Unsplash

Under lovets alla dagar (mån-fre), kl 11-18, välkomnas barn i alla åldrar att delta i olika Halloweenaktiviteter runt om i Folkets Park. Experiment, pyssel och spännande vetenskapsshower utlovas! Allt anordnas av Cool Minds och är helt kostnadsfritt.

Konstlov på Sorgenfri


Foto:  sydney Rae - Unsplash

För barn i åldrarna 8-13 år, erbjuds varje dag en ny konst-workshop. Annorlunda och kreativt skapande med fokus på barnens fantasi. Fullständigt schema för veckan hittar ni här! Det är gratis och ingen föranmälan krävs (större sällskap ombeds dock anmäla sig).

Spökhistorier på Malmö MuseerFoto:  Evelyn Fjord - Unsplash


För de barn som vill läses spännande spökhistorier i Fångtornet på Malmö Museer varje dag (mån-fre) kl 13 och 14. Det finns endast ett begränsat antal platser och biljetter hämtas i receptionen samma dag. Lämpligt för barn mellan 6-12 år i förälders sällskap.

---

För de vuxna


Foto:  Evelyn Fjord - Unsplash


I dagens stressiga samhälle vet vi alla att det är viktigt att pausa och återhämta sig mellan varven. Kanske är höstlovet en perfekt ursäkt att varva ner och ta hand om dig själv? Kanske vill du bara ta dig tid att läsa en god bok eller ta en promenad, kanske vill du lyxa till det lite mer med en skön hotellnatt eller en god middag? Vi har några trevliga tips på lager!

Promenera längs RibersborgsstrandenFoto: Annah Odehammar


Det här är ett av våra stående tips när du bor i eller besöker Malmö. Att promenera längs Ribersborgsstranden är bra för själen, det är vi helt övertygade om. Passera hundbadet, Ribersborgs Kallbadhus (kanske stanna för en fika här?) och fortsätt vidare ner längs strandkanten. En garanterat trevlig promenad utlovas!

Unna dig en lyxig middagFoto: Tim Mossholder - Unsplash


Är du en gourmand av rang? Då blir du inte besviken på Malmös fantastiska utbud av restauranger! Vi har provat många och blir aldrig besvikna. Du hittar Michelinklass på Vollmers, Bloom in the Park & Sture. Vi har tidigare skrivit om ett gäng restauranger med fokus på svenska smaker. Här hittar du alla våra restaurangtips.

Vi hoppas att många tar sig tid att umgås med familj och vänner under höstlovet. Och glöm inte att koppla av mellan varven!

Vi på Hotel Noble House har såklart ett trevligt specialerbjudande på höstweekend med 20% rabatt i mån av plats under höstens weekends och höstlovet. Vår mumsiga frukost ingår såklart!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.