Höstlovskul i Malmö för både vuxna och barn
Höstlovskul i Malmö - Hotel Noble House

Höstlovskul i Malmö för både vuxna och barn

2018-10-18 09:20Se & Göra

Dags för höstlov! Höstens höjdpunkt är här och vi har såklart samlat ihop våra bästa tips på härliga höstlovsaktiviteter i Malmö. Aktiviteter för både barn och vuxna i en härlig mix. Häng med!

Aktiviteter för barnen
Vi vet alla som har barn i vår närhet att de kräver sysselsättning! Därför har vi samlat några av våra bästa tips på aktiviteter för både de minsta och de lite större barnen.

Funnys Äventyr

Foto: Funnys Äventyr

Välkommen till en värld full av lek, skratt och spännande äventyr. Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv! Lek hemma hos Funny och hennes vänner, åk i sagokarusellen och besök den mysiga teaterladan. Nyöppnade Funnys Äventyr hittar ni vid Mobilias köpcentrum och här träffar ni kända figurer som Mumin och Pettson & Findus. 


Besök Folkets park


Foto:  rawpixel - Unsplash

I fina Folkets Park finns alltid massor av kul att hitta på. Vad sägs om stora ytor att springa runt på, lekplats med roliga klätterställningar och härliga hoppkuddar? Är man intresserad av att åka skateboard finns flera ramper att välja mellan, och kurrar det i magen finns gott om trevliga matställen - både för vuxna och barn. 

Spana in våra paket och erbjudanden här >>>Malmö MuseerFoto:  Evelyn Fjord - Unsplash


Missa inte ett besök på södra Sveriges största museum! Upplev allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt, levande grodor och köttätande pirayor. Museet berättar i sina utställningar om bland annat historia, natur, teknik och sjöfart.

---

För de vuxna


Foto:  Evelyn Fjord - Unsplash


I dagens stressiga samhälle vet vi alla att det är viktigt att pausa och återhämta sig mellan varven. Kanske är höstlovet en perfekt ursäkt att varva ner och ta hand om dig själv? Kanske vill du bara ta dig tid att läsa en god bok eller ta en promenad, kanske vill du lyxa till det lite mer med en skön hotellnatt och en god middag? Vi har några trevliga tips på lager här >>>

Promenera längs RibersborgsstrandenFoto: Annah Odehammar


Det här är ett av våra stående tips när du bor i eller besöker Malmö. Att promenera längs Ribersborgsstranden är bra för själen, det är vi helt övertygade om. Passera hundbadet, Ribersborgs Kallbadhus (kanske stanna för en fika här?) och fortsätt vidare ner längs strandkanten. En garanterat trevlig promenad utlovas!

Unna dig en lyxig middagFoto: Anna Olsén


Är du en gourmand av rang? Då blir du inte besviken på Malmös fantastiska utbud av restauranger! Vi har provat många och blir aldrig besvikna. Här hittar du våra tips på 7 restauranger du bara måste besöka >>>

Vi hoppas att många tar sig tid att umgås med familj och vänner under höstlovet. Och glöm inte att koppla av mellan varven!

Vi på Hotel Noble House har såklart massor av fina erbjudanden och paket att välja mellan. Läs mer och boka online här >>>

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.