Padel i Malmö - våra bästa tips!

Padel i Malmö - våra bästa tips!

2021-01-15 13:50Se & Göra

Det har väl inte undgått någon att padel har blivit enormt populärt på rekordsnabb tid! Alla kan spela, både gammal som ung, van eller nybörjare. Och inte bara det - spelet är fartfyllt och socialt och går snabbt att lära sig - en perfekt sport för alla helt enkelt. I den här bloggen har vi samlat våra bästa tips på padelbanor i Malmö - häng med!


Malmö Arena Padel

Bild: Shutterstock

Malmö Arena Padel finns 5 banor med WPT gräs, Mondo Supercourt och 9 meters fri takhöjd. Rack går att hyra och bollar/dricka/snacks går att köpa i receptionen på Malmö Arena Hotel. Om du inte kör bil är det enkelt att ta sig hit med tåg från centralstationen eller Triangeln eller stadsbussar. Bokning görs via appen MATCHi eller på MATCHis hemsida.


PLD Center Malmö (Västra Hamnen)

Bild: Shutterstock

PDL Center Malmö erbjuder hela 13 banor vilket gör anläggningen till en av Nordens största! Två av banorna är för barn. Här erbjuds  seriespel, lunch- och frukostpadel och  träningsgrupper för alla nivåer. I anslutning till padelbanorna finns omklädningsrum, reception, shop samt en loungehörna.

Är du ny och vill lära dig spelet från grunden finns padelkurs för nybörjare, om du är mer avancerad spelare kan du boka en lektion för att ta spelet till nästa nivå. 

Hyllie Sportcenter

Photo by Tomasz Krawczyk on Unsplash

Välj mellan att spela inne eller ute i friska luften - hur härligt är inte det! På Hyllie Sportcenter finns en bana inomhus, och hela tre härliga banor utomhus med belysning. Missa inte heller ett besök på det trevliga caféet med sallader, lasagne, mackor, frukt, godis, glass samt varma och kalla drycker. I "nyttiga hörnan" hittar du färska sallader, hälsobars och frukt. 


Fair Play Stadion

Bild: Fair Play

På Fair Play Stadion finns fyra toppmoderna padelbanor. Det blåa banorna -  Mondo Supercourt, är ett underlag utan någon synlig sand. Det är samma underlag som används under World Padel Tour. I hallen finns led-belysning som sitter på cirka åtta meters höjd på samma sätt som man sätter belysning på tennisbanor. På alla fyra banor finns panoramaglas på kortsidorna. Du kan också vara med i någon av Fair Play Sport Clubs träningsgrupper eller bara spela med kompisgänget. Om du saknar racket finns det att hyra i Fair Play Store.

För dig som söker en plats att sova efter en omgång padel i Malmö har vi såklart en skön säng och god frukost dagen efter - kolla in våra erbjudanden här!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.