Sportlov i Malmö - här är tipsen för hela familjen

Sportlov i Malmö - här är tipsen för hela familjen

2019-02-19 13:23Se & Göra

Sportlovet är i full gång! Många tänker kanske att sportlov är synonymt med skidsemester men det finns faktiskt mycket roligt att hitta på hemma i Malmö också! Några av alla roliga sportlovsaktiviteter kan vara att åka skridsko, klättra eller gå på någon rolig föreställning. Vi vill såklart ge dig våra bästa tips på familjeaktiviteter under sportlovet i Malmö! 

Kör Gokart på Malmö Race House


Foto: Alex Bagirov - Unsplash

Är ni en familj som gillar fart och fläkt? Då är gokart en rolig aktivitet för er. På Malmö Race House hittar ni Sveriges längsta inomhusbana på hela 416 meter! Malmö Race House erbjuder olika paketdeals som man antingen kan förboka eller droppa in. Det kan vara bra att ringa innan och höra så att det finns plats, särskilt under sportlovsveckan då det förväntas vara extra mycket folk. Kör gokart från 160 kronor. Du får låna alla skydd du behöver, men kom ihåg att ta med oömma skor. Klara, färdiga, KÖR!

Besök Extremezone actioncenter


Foto: ExtremeZone Instagram

På Entré köpcentrum finns det 4000 kvm stora actioncentret ExtremeZone, som har allt från Ninjawarriorbanor, höga klätterväggar, extremtrampoliner till nordens största VR-bana. ExtremeZone har aktiviteter som passar både barn, ungdomar och vuxna. Antalet platser är begränsade, så det bästa är att boka för att säkra din plats. Speciellt nu under sportlovet.  Under skollov kostar inträdet 145 kronor för en timme. Varför inte passa på att gå på bio på Filmstaden Entré efteråt?

Besök Malmö Chokladfabrik 


Foto: Annah Odehammar

En lite lugnare, men desto godare aktivitet, för familjen som älskar choklad. Lär er om 120 års chokladhistoria. Här får man lära sig hur chokladen tillverkas och Malmö Chokladfabrik erbjuder guidade turer i chokladmuseet där får man ta del av gamla redskap, formar, etiketter, förpackningar och intressant chokladkuriosa. I fabriken finns såklart ett café som serverar massa gott! Visningen kostar 50 kronor för barn mellan 7-17 år och 100 kronor för vuxna.  

Vill du ta en paus med hela familjen kan ni spana in våra bästa deals här!


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.