Vårens bästa föreställningar i Malmö

Best Western Plus Hotel Noble House

Vårens bästa föreställningar i Malmö

2018-03-26 09:45Se & Göra

Är du en sucker för opera? Eller är kanske musikal mer din melodi? En helt klassisk teater ligger kanske närmast hjärtat? Oavsett vad du föredrar, har Malmö en uppsjö föreställningar att bjuda på under våren. Vi har valt ut några av våra favoriter, häng med!

Pippin


Pippin - Oscar Pierrou Lindén - Foto: Malin Arnesson

Den här föreställningen är verkligen färgstark! Med glitter så det räcker till månen och tillbaka är det här en musikal utöver det vanliga. Föreställningen handlar om prinsen Pippin som lever tillsammans med ett mystiskt teatersällskap samtidigt som han söker meningen med livet. Spännande föreställning med mycket action!

Typ: Musikal
Speltider: Till och med 21 april

---

Fröken Julie


Foto: Emmalisa Pauly

Detta klassiska drama av August Strindberg är hans mest spelade verk. Storyn tar oss med på en resa genom svunna tiders klassamhälle där kärlek över klassgränser inte fanns på kartan. Möt högadliga Julie, dotter till Greven, och Jean, betjänten som Julie förälskar sig i. Intrigerna är ett faktum. För den som ännu inte sett detta klassiska mästerverk från 1888 är det dags nu.

Typ: Pjäs
Speltider: Till och med 2 maj

---

Rigoletto


Gilda - Bianca Tognocchi; Rigoletto - Vladislav Sulimsky - Foto: Malin Arnesson

Rigoletto är baserad på Victor Hugos pjäs “Kungen Roar sig” och beskriver en Hertig som lever ett rikt och dekadent liv. Han anordnar fester och förbrukar människor som om de vore strumpor. En mäktig man utan skrupler med kopplingar till en mörk värld full med kriminalitet. Vid sin sida har han Rigoletto, hans trofasta sidekick. Men Rigoletto bär på en hemlighet, en undangömd dotter han vill skydda från världens hemskheter. När hertigen hör ryktet om kvinnan Rigoletto håller gömd, vill han till varje pris sätta tänderna i henne.. Rigoletto är en mörk och spännande opera som verkligen griper tag.

Typ: Opera
Speltider: Till och med 1 juni

---

Nayrab


Foto: Skånes dansteater

En dansföreställning med hjärtat i traditionell musik från mellanöstern, kombinerad med nyskapad koreografi. Dansstilen, Fuitt fuitt, är en stil med flödande rörelser som styrs av instinkter och musiken. Föreställningen Nayrab har som ambition att inspirera och utmana vårt sätt att leva.

Typ: Dansföreställning
Speltider: Olika datum mellan 24 mars - 14 april

---

MACK


Foto: Suvan Chowdhury from Pexels

Vad vore väl en sån här lista utan lite stand-up? På MACK (Malmö Comedy Klubb) samlas våra bästa komiker för att göra din kväll lite roligare. Vad sägs om Ann Westin, Carl-Stanley, Petrina Solange och Simon Gärdenfors för att bara nämna några av de som kommer stå på MACKs scen under våren? Det blir garanterad skrattfest, in och scouta biljetter redan nu!

Typ: Stand-up
Speltider: Olika datum under våren

Efter en kväll fullspäckad med underhållning kan det väl knappast bli bättre med en natt på hotell! Vi på Hotel Noble House har sköna sängar och en riktigt smarrig frukostbuffé - boka här!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.