Höstlovet i Malmö - kul för kidsen!

Höstlovet i Malmö - kul för kidsen!

2017-10-06 13:58Upplevelser

Funderar ni på vad ni ska hitta på på höstlovet i Malmö (30 oktober - 5 nov)? Lugn, vi har listan med de bästa tipsen för ett fulländat höstlov! Det finns något att göra för barn i alla åldrar i Malmö. Givetvis är alla aktiviteter i listan dessutom helt gratis ;)

Kreativ Verkstad på Malmö Museer


Under alla skollov anordnar Malmö Museer kreativ verkstad alla vardagar mellan 13-15. Ett perfekt tillfälle att låta kidsen släppa lös sina kreativa förmågor i sällskap av andra unga kreatörer! Det är drop-in som gäller så ingen föranmälan krävs, smidigt och bra.

Höstlov på Malmö Stadsbibliotek


Under hela höstlovsveckan arrangerar Malmö Stadsbibliotek en hel drös roliga aktiviteter. Vad sägs om poesiworkshop, författarbesök och filmmys på Balagan? Det är bara några av veckans alla aktiviteter som biblioteket erbjuder under höstlovet.

Nybörjarskate på Bryggeriet

Bildkälla: Shutterstock

Vässa dina Kick-Flips, Wallrides, Nose Slides och Hippy Jumps! Nytt för 2017 är att nybörjarskate på Bryggeriet är helt gratis :) Med en nybliven världsbästa Malmöit (Oskar Rozenberg Hallberg) kan vi knappast tänka oss att intresset för skateboard kommer svalna :D Bryggeriets skatepark är riktigt fin och ger många möjligheter till att öva coola tricks, glöm inte skydden bara!

Prova klättring!


Bildkälla: Shutterstock

Ingen har väl missat klättertrenden som brett ut sig i landet senaste åren? Under höstlovet får man givetvis komma till Kombihallen på Stadionområdet och prova på klättring tillsammans med Malmö Klätterklubb. Glöm inte att man måste anmäla sig - det gör man här!

Testa speedway!


Bildkälla: Daniel78 - self-made (Nikon D40), CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2331961

Ja du läste rätt! Barn mellan 7-11 år har under höstlovet chans att komma och prova på speedway, hur coolt? Nästa Tony Rickardsson kanske kommer från Malmö? Anmälan måste göras och mer info hittar du här!

Höstlovet i Malmö kommer helt enkelt bli great! Som det inte vore nog med göttigheter så har vi givetvis ett riktigt fint höstlovserbjudande för lite välbehövlig höstlyx ;)

Ps. För er som höstlovslyxar utan kidsen delar vi gärna med oss av lite fina restaurangtips för mysiga middagar på tu man hand.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.