Spännande aktiviteter för de små!

Spännande aktiviteter för de små!

2024-05-29 13:36Upplevelser

Sommaren är runt hörnet! Vi önskar er varmt välkomna till Hotel Noble House i Malmö, där sommaren är full av äventyr och glädje för hela familjen! Vi har förberett en rad aktiviteter och faciliteter för att göra er vistelse hos oss oförglömlig, särskilt för de små. Här är några av de upplevelser ni kan se fram emot när ni checkar in hos oss (från 17/6-24).

Spela pingis i vårt konferensrum
Vi har förvandlat ett av våra konferensrum till en plats för både lek och aktivitet. Vårt pingisbord står redo att utmana både stora och små till en spännande match. Perfekt för familjetävlingar eller bara lite avslappnat spel under dagen.

Förra årets pingisturnering!

Gratis glass till alla barn som checkar in
Vad vore en sommar utan glass? Hos oss får alla barn som checkar in en gratis glass! Det är vårt sätt att säga välkommen och börja er vistelse på det mest läckra sättet möjligt. Välj mellan olika smaker och njut av en svalkande och söt paus under dagen.

Träpoletter som bytes ut mot en glass! 

Se en rolig film i vår alldeles egna biosalong
Vem älskar inte att se en bra film? Vår egna biosalong erbjuder en härlig filmupplevelse för barn i alla åldrar. Vi visar ett urval av barnvänliga filmer varje dag, så slå er ner, luta er tillbaka och njut av några timmar av skratt och äventyr på storbildsskärm. En perfekt paus efter en dag full av upptäckter i Malmö. P.s popcorn och snacks finns att köpa i receptionen!


Biosalongen Play

Lek i lekhörna
För de yngre gästerna har vi en färgglad lekhörna fylld med leksaker och gosedjur. Här kan barnen leka hotellreception medan föräldrarna kopplar av, även under frukosten. Vår lekhörna är öppen dygnet rum vilket gör den till en favoritplats för många av våra yngre besökare.Njut av en god middag i Tavernan
Efter all lek och aktivitet behöver man fylla på med energi… På menyn Tavernan finns goda alternativ till barnen så som pizza, hamburgare och chicken nuggets. Så sätt er ner tillsammans och njut av en måltid som hela familjen kommer att älska. Vår uteservering är öppen hela sommaren!


Vi ser fram emot att välkomna er till Hotel Noble House i sommar och hoppas att ni kommer att njuta av alla de roliga aktiviteter vi har att erbjuda. Så packa väskorna, ta med hela familjen och gör er redo för en sommar fylld med glädje och skratt i hjärtat av Malmö. Vi ses snart!

PS. Vi startar med allt ovan från och med den 17:e juni 2024.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.