Boka sommaren med familjen!

Hos oss bor ni mitt i city med bästa utgångläget för att utforska både Malmö och Skåne. Vi erbjuder familjerum med nedfällbara våningssängar och rum med plats för extrasängar.

Bli medlem i Best Western Hotels & Resort och boka online med 25% rabatt i sommar med koden WEBDEAL!

Varför bo hos oss med familjen i sommar?

  • Vårt läge är den perfekta utgångspunkten för att utforska både Malmö & Skåne
  • Välkomstpresent till alla barn
  • Filmvisning varje dag kl. 16.00 för alla barn
  • Pingisbord & green screen (använd din egen green screen app och redigera bakgrunden till dina Instagram/Youtube/Twitch-videor)
  • Lekhörna "Kids Corner" för de mindre barnen
  • Sällskapsspel för hela familjen i vår lounge

Funnys äventyr öppnar 13 juni

Välkommen till en värld full av lek, skratt och spännande äventyr.  Kombinera med övernattning i våra mysiga familjerum och vips har ni en lyckad semester! 
Boka biljetter här
Ring oss på 040-664 30 00 för att boka ditt familjerum, eller skicka ett mail. 
Exklusiv familjerabatt på Extreme Zone och Jump!

När du bokar vårt familjepaket får ni  hela 25% rabatt på entrén till både Extreme Zone och Jump i Malmö. Uppge HOTELNOBLEHOUSE25 i rabattkodsfältet när du bokar på respektive hemsida.

Välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.