Boka en julinspirerad middag

Boka julfesten hos oss! Vi erbjuder en trerätters julinspirerad meny i våra charmiga lokaler, mitt i Malmö city. Julmiddagen serveras för 20-40 personer måndag - fredag med start 25 november 2022.

SE MENYN HÄR

Häng kvar i vår mysiga Taverna/lounge efter middagen. Här vi erbjuder ett stort utbud av goda drycker och en varm, personlig miljö med sköna soffor och trevlig atmosfär. För mer information och bokning, maila oss på taverna@hotelnoblehouse.se 

Varmt välkomna!

Boka en fantastisk fest!

Vi kan hjälper er arrangera allt från mingelkvällar och företagsmiddagar till privata fester när det kanske är dags att fira födelsedag? Vi har lång erfarenhet av att arrangera events och hos oss är ni i trygga händer! 

På entr´eplan finns hotellets ateljé och lounge som tillsammans med vår matsal utgör en riktigt bra och generös eventyta. Vi har möjlighet att anpassa möbleringen helt efter det upplägget som passar er tillställning bäst. 

Vi hjälper gärna till att skräddarsy ett upplägg, så boka gärna ett möte och visning. Kontakta oss på taverna@hotelnoblehouse.se 

Varmt välkommen!

P.S Har ni långväga gäster kan också ge ett bra pris på övernattning. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.