Filéfrossa

Ät så mycket du orkar av Rådhuskällarens härliga buffé och kombinera med en mysig övernattning på BW Plus Hotel Noble House i Malmö.
Här bjuds ni på en härlig buffé med oxfilé, fläskfilé och kyckling tillsammans med fräscht salladsbord, olika potatissorter, flera såser och kryddsmör. Buffén serveras fredagar och lördagar 17-22.

I vårt weekendpaket ingår:

- Filéfrossa på Rådhuskällaren, exkl. dryck
- En övernattning, del i dubbelrum
- Frukostbuffé
Pris 649 kr/per person

Vänligen ange vilken tid ni önskar äta vid bokningstillfället. Våra paketbokningar garanteras mot kreditkort och är avbokningsbara utan kostnad fram till 18.00 dagen innan ankomst.

När du bokar något av våra paket erbjuder vi sen utcheckning på söndagar i mån av plats.
Vill ni lyxa till det lite extra i samband med ett weekendpaket kan ni boka en extra natt för 375 kr/person i delat dubbelrum. (övernattning med frukost). 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.