Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Vårt hotell i Malmö

Hotell mitt i Malmö

Hos oss bor du fyrstjärnigt mitt i Malmö. Vi finns nära centralstationen, restaurangerna på Lilla Torg och stans bästa shopping.

Rum & Sviter

Stilen i våra 137 rum är modern och ombonad med olika fondtapeter och helkaklade badrum. Fritt WiFi ingår alltid när du bor hos oss. 

Noble House Taverna

Koppla av med en cocktail eller avnjut något gott att äta i vår restaurang/bar på entréplan. Under sommaren kan ni njuta på vår trevliga uteservering. 

Parkering

Vi erbjuder ett privat varmgarage under hotellet mot avgift. Max fordonshöjd 1,75 m. Det finns även närliggande allmänna parkeringshus.
NYHET! Nu kan du boka din plats.  Klicka här >>>

Träning

Just nu flyttar vi på vårt gym och vår bastu för att förbättra er upplevelse hos oss. Därför kan du under februari, mars och april träna hos vår samarbetspartner när du bor hos oss. Kontakta vår reception så får du mer information.

Betalning

Hos oss kan du betala med Amex, Mastercard/FirstCard och VISA.
Är du avtalskund går det bra att betala via faktura, vänligen förse oss med fakturaunderlag innan ankomst.

OBS! Vi är ett kontantfritt hotell.

Lyxa till det med något trevligt på rummet!

  • Mousserande vin, frukt & choklad - halv flaska 219 kr/hel flaska 375 kr
  • Champagne, frukt & choklad - halv flaska 449 kr/hel flaska 825 kr
Beställ via telefon 040-664 30 00 eller maila oss på info@hotelnoblehouse.se

Välkommen till vårt mysiga hotell i Malmö!
Vi erbjuder boende till dig oavsett om du är här på semester med familjen, på romantisk weekend eller jobb. Vårt hotell i Malmö ligger på allra bästa läge vid Gustav Adolfs torg och i direkt anslutning till gågatan med stans bästa shopping utanför dörren. För dig som kommer med bil erbjuder vi parkering i vårt privata varmgarage mot avgift och i mån av plats. Vi har dessvärre inte möjlighet att boka plats. 

Malmö centralstation ligger inom 10 minuters promenad och populära Lilla Torg med alla härliga restauranger hittar du ett stenkast från vårt hotell i Malmö.  På vårt hotell i Malmö erbjuder vi restaurang, bar, bastu, stor frukostbuffé och gratis Wi-Fi. 

Hundar är välkomna! Läs mer om vår hundpolicy här! 

Hotel Noble House är Svanenmärkt
Som ett Svanenmärkt hotell uppfyller vi de ambitiösa miljökraven som satts och har ett helhetsgrepp över vårt miljöarbete kopplat till energi, vatten, mat, avfall, biologisk mångfald, kemikalier och upphandling. Tex begränsar vi energianvändning, vattenförbrukning och CO2-utsläpp, använder inte engångsartiklar i daglig servering, serverar en hög andel ekologisk mat och dryck samt använder miljömärkta produkter för daglig städning, diskning och tvätt för att begränsa oönskade kemikalier.

Läs mer om Svanenmärkningens certifieringskrav


BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.