Best Western Plus Hotel Noble House

Konferens i Malmö city

Erbjudande! Just nu ger vi 10% rabatt på våra dagkonferenspaket

Passa på att boka höstens möte hos oss! Utöver nya möteslokaler, god fika, lounge med sköna soffor och en helt ny bar och restaurang ger vi just nu 10% rabatt på dagkonferenspaket. Erbjudandet gäller ända till 31 december 2019, så kom och möts i vår kreativa miljö, mitt i Malmö city.

Välkommen till våra nya konferenslokaler

Kreativt och fun - det är ledorden vi har på Best Western Plus Hotel Noble House! Här erbjuder vår nya konferenslokal ACT plats för upp till 65 personer. Därtill erbjuder vi också två färgstarka mötesrum med plats för ca 15-18 deltagare - Edit & Play.  Hos oss satsar vi på inspirerande, glada och färgsprakande mötesrum med modern teknik, konferenspaket med det lilla extra och roliga "add-ons".

I all inredning & design flirtar HKC Hotels inredare Lina Östlundh med filmens skapande värld, något du kommer upptäcka när du är på plats.  

Våra lokaler & kapacitet

Act

Vår största lokal med råa tegelväggar, massivt ekgolv, mörka stolar och modern känsla. Här kan ni konferera upp till 65 personer i biosittning.         

Edit

Här flödar kreativiteten bland korkväggar och färgsprakande möbler. Denna lokal passar som grupprum eller  för upp till 18 personer.

Play

Biokänslan infinner sig i Play. Sjunk ner i  röda sammetsfåtöljer med laptopbord. Här erbjuder vi plats för upp till 15 personer.

Våra paket

Day

Vår workspace är er workplace! Här ingår allt ni behöver för ett kreativt möte.

Eve

Har ni mycket att göra dagtid & svårt att komma iväg? Boka ett kvällsmöte!

Stay & play

Efter en intensiv dag väntar en smarrig middag och en skön säng. 

Add on - maxa mötet!

När ni köper ett konferenspaket erbjuder vi er att höja energinivån med våra add-ons till specialpriser. Take your pick!

Brekkie

Vem gillar inte hotellfrukost? Maxa mötet med vår stora buffé som serveras  fram till kl. 10.

Pris 65 kr / deltagare exkl. moms

Energy

Höj prestationen i gänget med härlig energibar, Froosh smoothie och frukt i lokalen.

Pris 79 kr /deltagare exkl. moms

Pizza & Prosecco

Avrunda dagen med ett trevlig mingel i sällskap av våra hemmagjorda gourmetpizzor och något gott i glaset.

Pris 174 kr / deltagare  exkl. moms

Skicka din mötesförfrågan online

Söker du konferenslokaler för företagsmöte centralt i Malmö?

Då har du kommit rätt! Konferenshotell Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö lämnar inga önskningar ouppfyllda.

Vi finns här för din konferens centralt i Malmö. Våra konferenslokaler ligger i direkt anslutning till hotellets ateljé och restaurang. De har alla bekvämligheter som krävs för en lyckad konferens. Vår största lokal kan ta upp till 65 personer, och grupprummen rymmer ca 20 personer. 

Samtliga konferenslokaler har individuellt anpassad luftkonditionering och modern teknik. 

Skicka din förfrågan om konferens i Malmö city redan idag! 

Hos oss kan ni ha privata tillställningar, mingel och middagar

I vår matsal och intilliggande ateljé går det utmärkt att arrangera privata middagar och företagsfest/mingel. Vårt konferenshotell i Malmö erbjuder även goda möjligheter till att ordna bufféer och frukost-, lunch- eller kvällsföreläsningar.

Lokalen har 80 sittplatser och vi har även möjlighet att komplettera med ståbord om ni är fler i sällskapet.

Ateljén ligger i anslutning till matsalen och fungerar som naturlig samlingsplats vid ert möte.  Ateljén kan också användas till mindre utställningar, mingel och workshops. Är ni ett större sällskap kan vi genom vårt samarbete med närliggande Odd Fellow erbjuda lokaler för upp emot 100 personer.

Kontakta Martin Lindberg för mer information. martin.lindberg@hotelnoblehouse.se

Våra avbokningsregler

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.