Best Western Plus Hotel Noble House

136109138103104991371009597848692
Boka rum

Rum 1

OK
   

Konferens i Malmö City

Söker du trivsamma konferenslokaler för företagsmöte centralt i Malmö?

Då har du kommit rätt! Konferenshotell Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö lämnar inga önskningar ouppfyllda.

Vi finns här för din konferens centralt i Malmö. Våra trivsamma konferenslokaler ligger i direkt anslutning till hotellets atriumgård och restaurang. De har alla bekvämligheter som krävs för en lyckad konferens. Vår största lokal kan ta upp till 55 personer, och grupprummen rymmer 12 personer. 

Självklart ingår mat och förfriskningar när du beställer vårt konferenspaket!

Vega Sicilia (bilden ovan) har stora fönster ut mot Per Weijersgatan och passar perfekt för ca 20 deltagare, styrelsemöten och som showroom.

Samtliga konferenslokaler har individuellt anpassad luftkonditionering samt fasta projektorer.

Skicka din förfrågan om konferens i Malmö city redan idag! 

NYHET 2018! Vi bygger kreativa konferensrum med den senaste tekniken.

Vi kommer att bygga om våra konferensutrymmen helt och satsar på smarta lösningar med innovativt tänk. Detta kommer även att genomsyras i matutbud, service och inredning.

Under våren 2018 ser vi fram emot en ny spännande helhet och alla givande möten och möjligheter vi kan erbjuda mitt i Malmö city. 

Skicka in din förfrågan till oss

Hos oss kan ni ha privata tillställningar, mingel och middagar

I vår matsal går det utmärkt att arrangera privata middagar och företagsfest/mingel. Vårt konferenshotell i Malmö erbjuder även goda möjligheter till att ordna bufféer och lunch- resp. kvällsföreläsningar.

Lokalen har 80 sittplatser och vi har även möjlighet att komplettera med ståbord om ni är fler i sällskapet.

Vår atriumgård som ligger i anslutning, fungerar som foajé och naturlig samlingsplats och kan också användas till mindre utställningar, mingel och workshops. Vi samarbetar även med Odd Fellow som ligger granne med hotellet och erbjuder lokaler för större sällskap upp emot 100 personer.

Vill du veta mer om att anordna fest eller konferens på Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö? Välkommen till vårt konferenshotell i Malmö.

Kontakta Martin Lindberg för mer information. martin.lindberg@hotelnoblehouse.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse