Best Western Plus Hotel Noble House
Boka rum

Rum 1

OK
   

Svanen & CSR

Vi är mycket stolta över att vara ett Svanenmärkt hotell!

När du bor hos oss väljer du ett hotell som tar ansvar och har klarat Svanens hårda miljökrav. De hotell som blivit Svanenmärkta måste hela tiden utveckla sitt miljöarbete och kontinuerligt arbeta för att bli ännu bättre. För att uppnå detta följer vi en handlingsplan för att vara miljövänliga inom energiförbrukning, vattenförbrukning, kemikalier och avfallshantering. 

Läs mer!

Hållbart företagande
För oss inom HKC Hotels är det viktigt att ta ansvar för vår omvärld och våra medmänniskor. Vi stöttar årligen SOS Barnbyar och är därmed med och bidrar till att barn i olika delar av världen får en bättre framtid.

Vi deltar också i Hotels Against Trafficking som du kan läsa mer om här.

Hotel Noble House är stolt samarbetspartner till Nattvandring.nu

Nattvandring.nu är en politiskt och religiöst obunden stiftelse som arbetar för ett ökat vuxenengagemang för barn och ungdomar samt att utveckla, stödja och främja nattvandring i hela landet. Vårt mål är att värna om ungdomars bästa på ungdomars egna villkor och därigenom skapa förtroende och dialog som annars inte är möjlig. Just genom att bygga jämbördiga relationer
till ungdomarna så får vi en helt annan insikt och förståelse för deras situation.

Detta samspel/utbyte erbjuder goda förutsättningar att minska bruket av alkohol och droger samt gatuvåldet och därigenom möjliggöra ett tryggare samhälle för oss alla.

Läs pressmeddelandet här
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.