Best Western Plus Hotel Noble House

136109138103104991371009597848692
Boka rum

Rum 1

OK
   

Om HKC Hotels

När Du väljer att bo på något HKC Hotels har Du samtidigt valt att bo med det allra mest centrala lägen vare sig Du övernattar i Stockholm, Malmö, Örebro eller Hudiksvall.

I HKC Hotels ingår förutom Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, också Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall, samt Clarion Hotel i Örebro.

Vår affärsidé är att våra hotell skall finnas på det mest centrala läget inom den kommun där vi finns. Här har vi också lyckats, våra affärshotell har det allra bästa läget.

Vår ambition är också att hotellrummen skall vara utsmyckade med intressanta detaljer och inte minst konst av hög kvalitet. Därför kan Du på hotellrummen se målningar av Anders Zorn, Lennart Jirlow, Peter Dahl, Mårten Andersson och många fler kända svenska konstnärer. Också här torde vi vara unika bland svenska hotell.

Välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell. Jag garanterar en skön vistelse oavsett om Du är på en affärsresa eller vill skämma bort Din käraste med en skön vistelse mitt i centrum, med det vill jag säga att hos oss har Du nära till allt!

För mer information om våra övriga hotell:
http://www.kungcarl.se/
www.hotellhudik.se 

HKC Hotels & hållbart företagande

Det är viktigt att vi som företag tar ansvar för vår omvärld och våra medmänniskor. 

Därför avsätter vi varje år en viss procent av vinsten till att stötta SOS Barnbyar. Vårt bidrag går till till olika barnbyar beroende på var behovet är som störst.

Du kan läsa mer om SOS Barnbyar här

Vi stöttar också organisationen Hotels Against Trafficking som du kan läsa mer om här. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse