Välkommen till Noble House Taverna

Välkommen in till oss på Noble House Taverna! Här är stämningen avslappnad, social och hjärtlig och vårt önskemål är att du känner dig som hemma.  Från köket levereras b¨åde gourmetpizzor och säsongsbetonade rätter som ligger oss nära hjärtat.

Vi har öppet som vanligt och följer självklart alla riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och är extra noga med hygienen. 

SE VÅR MENY HÄR

Kanske hittar du en ny favorit i baren - ett glas gott vin, en fräsch mocktail eller rentav en pepprig gin & tonic?

Varje fredag kan ni fira helgens intåg med bubbel, vin, och gott tugg på vår trevliga After Work.  

Är ni ett sällskap går det självklart bra att både boka bord och förbeställa mat. Ni kan då med fördel sitta vid vårt stora community table i hotellets Ateljé.

Varmt välkomna till oss!

Öppettider

Vi har öppet både bar & kök, måndag - torsdag kl. 17:30-20:30
Fre 17:00-20:30 (Endast Bar)

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.