After Work i Malmö

Välkomna till vår mysiga AW - måndag - lördag mellan kl. 16.30-18.30, på fredagar ända till kl. 20.  Vi kallar vårt koncept COZY HOURS och det kan du läsa mer om här!

Vi erbjuder trevlig meny med charkbricka och annat gott, goda viner och fräscha Aperoldrinkar med smak av fläder och granatäpple. Vi har självklart också en mängd olika ölsorter att välja mellan, bland annat en från lokala Sibbarps Husbryggeri.

VÄLKOMNA till Noble House Taverna - AW med garanterad skön stämning. 

Boka bord för ditt sällskap

 

Är du del av ett större sällskap och vill förboka bord eller mat? Kontakta oss på taverna@hotelnoblehouse.se eller 040-664 30 04 

Följ oss gärna - vi finns både på Facebook och Instagram.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.