Cozy Hours

Nu dimmar vi belysningen, sätter på loungemusiken, tänder ljusen och puffar kuddarna. Varje dag måndag - lördag 16.30-18.30 (fredagar till 20.00) öppnar vi upp för två sköna timmar i Noble House Taverna - vi kallar dem Cozy Hours.

Du kan njuta av fina priser i baren, och för dig som är småhungrig finns vår goda tapasbricka med charkuterier, ost och oliver tillsammans med ett glas vin, öl eller bubbel som ett paket för endast 145 kr. Vill du äta från vår a la cartemeny kan du se den här

Kom och mys med oss innan ni går vidare ut i Malmövimlet eller samla kollegor och vänner för en chill avrundning på dagen. 

Ni kan självklart boka bord om ni är ett lite större gäng. Kontakta oss på taverna@hotelnoblehouse.se 

Visst ses vi?  : )

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.