Lyxigt skaldjurspaket på Johan P

Fiskrestaurangen Johan P är en riktig stjärna på Malmös kroghimmel. Här erbjuds det allra bästa av färsk fisk och skaldjur i en tjusig lokal med sekelskiftesatmosfär, vita dukar och levande ljus. 

I vårt paket ingår:
- övernattning, del i dubbelrum en natt
- Frukostbuffé
- Johan P:s stora skaldjursfat som innehåller ½ hummer per person, havskräftor, krabbklor, räkor från Smögen, ostron, såser och bröd. (dryck tillkommer)
Pris: 990 kr per person

Gäller torsdag -  lördag i mån av plats och måste bokas 4 dagar innan ankomst för att garantera plats på Johan P. Avbokning senast 3 dagar innan ankomst. Paketet kan bokas för sällskap om max 4 personer. Större sällskap endast på förfrågan.

När du bokar något av våra paket erbjuder vi sen utcheckning på söndagar i mån av plats. Vill ni lyxa till det lite extra i samband med ett weekendpaket kan ni boka en extra natt för 375 kr/person i delat dubbelrum. (övernattning med frukost).

Boka via mail på info@hotelnoblehouse.se eller direkt online via Boka knappen nedan!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.